IZLETEO IZ ZADRUGE! Ovaj učesnik je zauvek napustio takmičenje
Ukućanin je dao sve od sebe da nastavi svoju borbu u najgledanijem rijalitiju

Nedelja uveče je vreme kada svi obožavaoci najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima sede čvrsto prikovani uz male ekrane i prate "Izbacivanje" iz Zadruge.

Ovoga puta, noć su u izolaciji su proveli Marko Miljković i Duško Radonjić, dok je treći nominovani, Miki Đuričić prespavao u sobi za rehabilitaciju.
Marko je izglasan od strane učesnika koji su odlučili da od izolacije sačuvaju Miljanu Kulić. Duško je nominovan od strane publike, kao zadrugar koji je protekle nedelje dobio najmanji broj glasova za opstanak.
 Miki je zaradio direktnu nominaciju zbog agresivnog ponašanja prema Milanu Miloševiću, što je u Zadruzi najstrože zabranjeno i ovakvi postupci se uvek žestoko sankcionišu.
Kada je voditelj Ognjen Amidžić zakoračio na luksuzno imanje nadomak Beograda, zadrugari su znali da se bliži vreme da neko od njih trojice napusti rijaliti.
Nominovani su igrali igru za dupliranje glasova, a Marko je izašao kao pobednik pa su njemu glasovi
duplirani.

Nakon prebrojavanja ukupnih glasova publike, zadrugarima je saopšteno ko je koliko procenata dobio. 
Miki Đuričić imao je 72%, Marku Miljkoviću je posle dupliranja glasova bilo ukušno 27%, a Duško Radonjić osvojio je samo 1%. Duško je ove nedelje imao najmanju podršku publike pa se pozdravio sa svojim
cimerima i napustio Belu kuću.

 
Izvor: informer.rs 

rn
 


❮ Nazad