MUZIKA I ŠAMPANJAC U ZADRUZI: Ovako su učesnici reagovali kada su saznali da se rijaliti produžava
Veliki šef odlučio je da se najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", produži do 20. juna. Do tada će vaši omiljeni učesnici
boraviti na luksuznom imanju nadomak Beograda, a na samom početku večeri zadrugari su to i saznali


Ognjen Amidžić došao je u Belu kuću i sa sobom doneo pismo Velikog šefa, kao i šampanjac kako bi svi zajedno nazdravili.
- Dragi zadrugari, molimo vas za trenutak pažnje. Ono što ćete čuti u ovom pismu je jedna od najvažnijih informacija koju ste dobili od kada ste se uselili u Zadrugu. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno oborili sve rekorde gledanosti i da je Zadruga postavila potpuno nove standarde kada se govori o rijaliti šou programima, doneli smo veoma važnu odluku. Zbog nezapamćenog interesovanja i na zahtev gledalaca koji danonoćno prate dešavanja u vašem malom gradu doneli smo odluku da veliko finale Zadruge bude
20. juna. Dakle, 20. jun je datum kada ćemo svi zajedno saznati ko je pobednik prvog serijala Zadruge. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Reakcije zadrugara su bile potpuno neočekivane. Jedni su se radovali i odmah odluku nagradili aplauzom, dok se kod drugih videla zabrinutost na licu.
- Nećemo kući! Nećemo kući - povikali su zadrugari kada im je puštena muzika.

Izvor: informer.rs / Foto: Printscreen TV Pink


 

 
❮ Nazad