Rada Majnolovic sve otkrila: Sve do sada sam krila, Milan Stanković je
Rada tvrdi da se sada samo ne krije od javnosti kada provodi vreme sa Milanom, kao što je to ranije činila zbog Momira Gajića.

Sa Milanom sam se družila i dok sam bila sa Momirom, ali sam zbog njega krila to od javnosti. Ipak, nije prijatno bilo kome kada je u pitanju bivši dečko, pa sam iz obzira prema njemu vodila računa o tome, ali smo se Milan i ja družili i viđali isto kao i danas. Išla ja kod njega, on kod mene, pili kafe i sve ostalo što prijatelji rade. Sve je ostalo isto među nama, samo sada ne razmišljam o tome i ne vodim računa o tome kako će to izgledati – iskrena je Rada, koja je priznala da je srećna što se mediji i dalje interesuju za njen ljubavni život, te joj ne smetaju novinski naslovi o tome.
– Vidim da mnogi pišu o Milanu i meni, da ih zanima naš život, a meni je zaista drago da smo nakon toliko godina i dalje zanimljivi medijima. Poneki pišu bajke, ali meni je sve to simpatično, tako da neću ništa demantovati – rekla je uz osmeh Rada i objasnila da se u njenom i Milanovom odnosu ništa nije promenilo.

Izvor: krasanzgoditak.info 
❮ Nazad