POTROŠILA VIŠE OD 3.000 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE: Fanovi je kritikuju, ali ona je PREZADOVOLJNA
Pevačica Andreana Čekić više puta se podvrgla estetskim operacijama zbog lepote kakvu je sebi zacrtala kao cilj. Osim što je nedavno
operisala nos, pevačica je popunjavala bore, više puta je povećavala usne i zatezala lice.


Sve to evidentno je na Adreaninim najnovijim fotografijama koje izazivaju lavinu različitih komentara i bude sud publike.
Najskuplji njen zahvat svakako je operacija nosa, koja iznosi oko 2.000 evra, popunjavanje usana oko 600 evra, a liftinzi lica, popunjavanje bora i podmlađivanje svaki po više stotina evra.
Međutim, to se brojnim poštovaocima Adreanine karijere uopšte ne dopada i otvoreno je kritikuju. Govore da pevačica posle intervencija izgleda mnogo stariije i da liči na duplo starije koleginice koje su odavno izgubile prirodne konture posle nebrojeno zahvata za ulepšavanje i postizanje mladalačkog izgleda.
Na Instagramu Čekićeva je dobila sledeće komentare: “Ovde izgledaš kao žena od 60 godina”, “Zašto si se toliko izveštačila? Šteta stvarno, bila si jako lepa i simpatična, sad ličiš na neku kreaturu”, “Glas ekstra, nemam reči! Ali šta si to napravila od sebe, pa jel se vidiš? A kako si lepa i simpatična bila!”, “Idu sve kod istog plastičnog hirurga”, “Užas”.
Andreana priznaje da joj ne prija kad je kritikuju zbog novog izgleda, jer ih smatra nedobronamernim i nerazumnim, a kaže da je najčešće pitaju da li je korigovala jagodice.
“Svi me pitaju za jagodice, ali njih sam nasledila takve od mame. I na fotografijama od ranije ih imam. Usne jesam povećala, a mislim da sam korigujući nos doprinela da se pitanja na račun mog izgleda množe jer je nos kod svakog čoveka karakterističan i najviše doprinosi kompletnom izrazu lica”rekla je pevačica.
Uprkos svim kritikama, ona je zadovoljna novim izgledom i ističe da kao pevačica dodatno mora da brine o tome kako izgleda i da joj je obaveza da se menja i napreduje.
“Posle operacije nosa sam prezadovoljna izgledom. Uradila sam to iz ličnog zadovoljstva i da čak nisam
javna ličnost isto bih korigovala nos da bih sebi ugodila. Slušam sebe i tako mislim da svako treba da radi” rekla je Čekićeva.

Iako je od kada se pojavila na estradnoj sceni bila zakleta crnka, Andreana je pre izvesnog vremena imala “izlet” u plavuše, međutim sada je vratila crnu boju kose.
Ona se pre pre nekoliko dana pojavila na promociji albuma svoje koleginice Katarine Grujić, a tom prilikom pokazala je i da je “nabacila” koji kilogram viška.

Izvor: 3-info.club
❮ Nazad