ZAPALJEN DŽIP, PODZEMLJE I OZLOGLAŠENI KLANOVI Zabranjen joj je ulazak u Srbiju, a ovo su svi detalji Sorajine BURNE PROŠLOSTI
Starleta Sara (Soraja) Vučelić vraćena je pre nekoliko dana sa srpske granice kada je u zemlju pokušala da uđe iz Crne Gore. Saslušavanje zbog ubistva barskog mafijaša, zapaljen automobil “rendž rover”, ubijen prijatelj nakon odlaska iz kafića, sve ovo dogodilo se starleti u proteklih nekoliko godina u Crnoj Gori.

Ipak, ona najviše vremena provodi u Beogradu, pa se postavlja pitanje kakva je uloga Soraje u vezi između crnogorskog klana i beogradskog podzemllja? Starleta je ostala šokirana kada se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu.
Ipak, da Soraja Vučelić nije samo starleta, pevačica ili učesnica nekog rijalitija otkriveno je 2014. godine kada je otkrila da je već nekoliko puta pozivana na informativne razgovore u policiju. To je izjavila nakon što se našla u središtu istrage o ubistvu vođe barskog klana Armina-Muša Osmanagića. Sve detalje pročitajte u nastavku.

Izvor: blic.rs


  ❮ Nazad