SAŠA MATIĆ INTERVJUISAO ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, PA JE IZNENADIO PITANJEM O SVADBI
Nakon što je njihov duet "Ko si ti" za samo nekoliko dana pobrao sve pohvale i veliku slušanost, Aleksandru Prijović i Sašu Matića pozvali
smo kako bi intervjuisali jedno drugo.


Saša: Prvi put da te pitam javno, šta misliš o našem duetu "Ko si ti" i kako ti se dopao?
- Prezadovoljna sam kako nam je ispao duet, a mislim da smo napravili nešto što je drugačije i neočekivano. Srećna sam kada čitam komentare ispod pesme i kada mi pišu na društvenim mrežama da im se pesma veoma dopada. Za svega nekoliko dana dobila sam bezbroj pozitivnih komentara, do te mere da su me neki rasplakali. Mnogi se u pesmi pronalaze sa svojim ljubavnim pričama. Duet sa Vama mi je ostvarenje sna, dugo sam imala želju i vremenom se ona ostvarila.
Saša: Imam zanimljivo pitanje za tebe, ko si ti?
- Oni koji me poznaju kažu da sam beskrajno emotivna, posvećena poslu i veliki ljubitelj muzike. Volim svoju porodicu najviše na svetu i dala bi sve na svetu što je potrebno za njih. Trudim se i želim da u životu ostvarim sve želje. Kažu da sam duhovita i da umem da nasmejem ljude.
Šta želiš da ti otpevam za svadbu?
- To pitanje je veoma teško, jer odlično znate da Filip i ja možemo da vas slušamo deset dana bez prestanka. Tako da nam je teško da se odlučimo. Radujem se trenutku kada ćemo prvi put izvesti naš duet "Ko si ti" koji će očigledno biti na dan našeg svadbenog veselja.
Kako izgleda kada zagineš do zore u noćnom životu?
- Ne volim da izlazim. Više se radujem noćima kada mogu da ostanem kod kuće i budem u zagrljaju voljene osobe. Najviše volim kada ležim sa Filipom i gledamo film. Do zore ostajemo na slavljima kada nas ponese dobra atmosfera.

Izvor: Pulsonline.rs / Foto: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA


❮ Nazad