Da je brinuo o svojoj karijeri ne bi postao radni pevač na splavu! Afrika odgovorila Šaki nakon što ju je javno isprozivao
“Ja sam malo medijski zaspao, želio sam da pustim te ljude koji su popularni – MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja… Želio sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji… Čekaj
bre, ja sam uradio toliko na terenu!” – izjavio je prije nekoliko dana Šako Polumenta, a u ovoj izjavi jasno je da je žestoko prozvao koleginicu Sandru Prodanović, odnosno Sandru Afriku.


Iako je Sandra neko ko se trudi da izbjegava estradne okršaje, na Šakine reči nije htela da ostane ravnodušna, pa mu je odgovorila rekavši baš sve što misli.
Verovatno, da je zadnjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu! Pozdrav iz Beča, gdje sam upravo dobila nagradu za najtraženiju pevačicu u dijaspori – poručila je Afrika.
– Moj uspjeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta. Ponavljam, ko gubi ima pravo da se ljuti – zaključila je Sandra.
– Vidjela sam šta je izjavio i, moram da vam kažem, to mu nije prvi put. Gledala sam snimak jos jedne slične izjave. Stvarno ne razumem šta ja i moje kolege MC, smetamo nekome? Ko gubi, ima pravo da se ljuti! – počela je Afrika.

Izvor: 3-info.club


❮ Nazad