Ukućanima pustili snimak iza "škode", Sloba se kleo da se nisu ljubili, Kija počela da plače za stolom, a evo kako je Luna reagovala
Kija nije mogla da zadrži suze, pa je izašla u dvorište i plakala

Četvrtak veče u Zadruzi uvek napravi haos, pa je tako bilo i prethodne noći kada je ukućanima konačno pušten snimak Kije Kockar i njenog muža Slobe Radanovića iza "škode", titl razgovora u kojem se Sloba
kune da voli Kiju, nakon čega se ljube.

Slobina ljubavnica Luna Đogani šokirano je gledala snimak, nakon kog je Slobodan ustao i rekao da stoji iza toga da se nije ljubio sa svojom ženom.
- Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! - rekao je Sloba.
- Nije rekao "bebo", samo me je poljubio. Ovo ostalo je tačno, samo nije tačno to "bebo", nije nikada rekao "bebo", ali ovo drugo - "volim te", to jeste! Nije niko montirao ništa, samo taj deo "bebo" - nije rečeno. Pričali smo o bliskosti, rekao mi je to "volim te, majke mi!" Kleo mi se tu u majku, pre toga smo se svađali - rekla je Kija.
- Jesam rekao da je volim, ali ja se kunem da se nismo ljubili! - rekao je Sloba.
Kija je u tom trenutku počela da plače, ali je ipak ostala za stolom.
- Nemam komentar! Muka mi je od svega ovoga, iskreno! Što se mene tiče mogu da se pomire odmah!
Sada ne znam zašto zbog mene ovde ćuti i laže. Nema zbog čega! Šta da kažem ja? Ako on može da spava noću i da laže, to je njegov problem. Ja im želim sve najbolje - rekla je Đoganijeva.


Izvor: telegraf.rs  / Foto: TV Pink❮ Nazad