Sonja videla Milicu Pavlović i Acu Lukasa zajedno, pa ih žestoko ismejala
Sonja je ispod fotografije ostavila više smajlija koji "plaču od smeha"

Milica Pavlović i Aca Lukas snimili su duetsku numeru "Kidaš me", nakon čega su za domaći nedeljnik dali zajednički intervju u kojem su jasno nagovestili da među njima može da se desi nešto više od prijateljstva.
Na društvenim mrežama objavljena je naslovna strana domaćeg nedeljnika na kojoj su Milica i Aca, sa naslovom "Ljubav nas je spojila". Ovo je "snimila" Lukasova još uvek zakonita žena Sonja Vuksanović, koja nije odolela, a da ne ismeje bivšeg partnera.
Naime, Sonja je ispod fotografije ostavila više smajlija koji "plaču od smeha", jasno stavljajući do znanja šta misli o tome.
- Kako smo se bolje upoznavali tako su naše priče otišle u potpuno drugom pravcu. U poslednje vreme najčešće smo pričali o životu, situacijama koje nam se dešavaju, ljudima koji nas okružuju. Generalno, o svemu o čemu i inače pričaju ljudi koji se odlično razumeju - rekla je Milica u zajedničkom intervjuu sa Acom.
Kako je istakla, poslovna saradnja ih je mnogo približila.
- Produbila je naš odnos, sad smo udružili snage i postali "partneri u zločinu". Upravo zbog ove saradnje smo u poslednje vreme u svakodnevnom kontaktu, čujemo se nekoliko puta dnevno kako bismo usaglasili sve planove i ideje, što utiče i na naš odnos - priznaje Pavlovićeva.
- Naš odnos je postao prisniji, ali ja sam i ranije voleo Milicu i podržavao sve što ona radi. Mi smo stari
drugari i uvek kada se vidimo rado porazgovaramo o mnogim temama - objasnio je Lukas.

Na pitanje da li veruju u ljubav koja nastane iz prijateljstva, oboje su potvrdno odgovorili.

Izvor: telegraf.rs / Foto: Dušan Petrović/Prom❮ Nazad