UŽAS! Rada i Haris RASKINULI - Razlog je ŠOKANTAN zbog VRADŽBINA
One su mu uništile vezu!

Rada Manojlović nedavno je raskinula sa Hrisom Berkovićem, a pevačica sumnja da su njenoj vezi presudile vradžbiine. Naime, "Zvezda Granda" doživela je nervni slom kada je dečka uhvatila u prevari.
Ona dugo nije želela da veruje da joj je Haris neveran, ali kada joj je devojka sa kojom je Berković završio u krevetu poslala slika, Manojlovićeva se uverila da on ipak švrlja.
- Rada sumnja da joj je neko ugatao i da zato nema sreće u ljubavi. Čak joj se i ova veza raspala uprkos
tome što se ona borila svim silama da ostanu zajedno i da Harisa prihvate njeni prijatelji i porodica, što u početku nikako nije bilo lako - otkriva izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Bila je očajna kada je videla njene slike iz kreveta sa drugom devojkom. Pitala se zašto ona ne može da nađe dečka sa kojim će imati stabilnu vezu. Sve njene drugarice su se udale, a i na estradi je jedna od retkih koja je još uvek bez muža. Čak je i otac često opominje da je vreme da svije gnezdo. Svesna je koliko je ljubomore među njenim kolegama i ranije je sumnjala da joj neko radi crnu magiju, a sada je uverena u to. Tako se nedavno poverila najboljoj drugarici da misli da su joj vradžbine uništile vezu sa Harisom - zaključuje sagovornik.
Manojlovićeva je nedavno otkrila kako su joj komšija u njenom rodnom mestu vračale i da je svašta nalazila po dvorištu.
- Moj kraj, istočna Srbija, ogrezli su u vradžbinama. Dosta puta smo nalazili sveće napolju, crvenim koncem uvijene, okačene da vise i naopako, da gore i da privlače na onaj svet. Ali to na nas ne može da utiče nego
se vraća njima - rekla je Rada.


Izvor: Srbija Danas.rs


 ❮ Nazad