HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. JUL: BLIZANCE očekuje dobit od porodičnog biznisa, DEVICAMA..
Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas
sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...


OVAN
LJUBAV: Izaći ćete i zabavljati se, a dok to budete radili, nego će vas osvojiti. POSAO: Moguće je da ćete
biti primorani da radite u paru. ZDRAVLJE: Sportske povrede.


BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu. Imaćete sreće u ovoj sferi. POSAO: Sjajan dan za posao jer ćete imati sreće u karijeri. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Pratiće vas povoljne okolnosti, ali se neće desiti ništa od prevelikog značaja. POSAO: Moguća
dobit od porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.


RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su suviše koncentrisane na rad, da bi bile otvorene
za ljubav. POSAO: Manje poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.


LAV
LJUBAV: Dishramoničan odnos sa partnerom i teško povezivanje sa bilo kim ko vas interesuje. POSAO: Doživećete neke izazove u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

DEVICA
LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav i započinjanje romantične veze. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite kreativnim radom i umetnošću. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA
LJUBAV: Moguća je nestabilnost i loše okolnosti koje ruše svaki odnos. POSAO: Desiće se promene u ovoj sferi, bilo da ih želite ili ne. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Uživaćete u harmoniji, ali to sve može da bude zasenjeno nekim problemima iz drugih sfera. POSAO: Imaćete utisak da vam neko radi iza leđa. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je blago poboljšanje u sferi odnosa. POSAO: Bićete na dobrom glasu i vrlo traženi u poslu kojim se bavite. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog ko je stariji i čija će vas inteligencija osvojiti. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa nekim, ali ne i za ozbiljnu vezu. POSAO: Uspeh u bavljenju preduzetništvom i privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE
LJUBAV: Želite da budete s nekim u čijem društvu vam je lepo. Bićete raspoloženi za platonsku ljubav. POSAO: Ulagaćete dosta energije u posao i karijeru. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Izvor: informer.rs 
❮ Nazad