Darko će iskeširati ozbiljnu sumu novca kako bi Ana otišla iz njihovog stana 
Darko ne želi da proda stan u kojem je živeo sa bivšom suprugom

Iako je prvobitni plan bio da Darko Lazić i Ana Sević prodaju stan u kojem su živeli, slavni pevač je promenio mišljenje. Zbog toga će morati da iskešira ozbiljnu sumu novca bivšoj supruzi.
“Kada su Ana i Darko kupili stan, verovali su da stvaraju svoje porodično gnezdo u kojem će zauvek biti srećni. Dugo su tražili nekretninu po svom ukusu, ali kada su je našli u elitnom delu Voždovca, Darku nije
bilo teško da iskešira 300.000 evra jer je želeo najbolje za svoju porodicu”, kaže izvor blizak bivšim supružnicima za Alo i objašnjava da je folker uložio dosta novca da opreme dom.

“Darko je potrošio pravo malo bogatstvo da bi Ana po svom ukusu dekorisala njihov dom. Nameštaj su poručili iz inostranstva, a mnoge skupocene detalje su doneli sa putovanja na kojima su bili kao porodica. Mnogo lepih uspomena ih povezuje s tim stanom i, iako su prvobitno planirali da ga prodaju i podele novac, Darko je nedavno odlučio da to ipak ne učini”, kaže izvor i nastavlja:
“Samo je jednog dana presekao i odlučio da zadrži stan, a da Ani isplati polovinu vrednosti nekretnine,
koja joj po zakonu pripada, tj. 150.000 evra. Otkako je potpisao razvod, Darko ili nastupa ili je kod svojih u Brestaču. U Beograd dolazi retko, a kada je u prestonici, onda boravi u stanu koji je dobio od Granda. Međutim, uskoro će se sve to promeniti, kada se njegova bivša bude iselila iz njihovog stana”, kaže izvor, dodajući da će Darko tu sumu moći da iskešira već krajem leta.

Inače, pevač verovatno neće živeti sam u tom stanu, već se pozvati svoju devojku da mu se pridruži.
“Darko je već nekoliko meseci u vezi sa Marinom koja živi u Pećincima, selu koje je blizu njegovog rodnog Brestača. Veoma je zaljubljen u nju, a ona mu iskreno uzvraća emocije. Ipak, on je svim prijateljima rekao
da ove godine ne namerava da se ženi. Mada, sa njim se nikada ne zna, možda se i oženi i započne novi život u starom stanu”, rekao je izvor za kraj.


Izvor: tracara.com

 

❮ Nazad