SVAŠTA ZNAM O NJOJ, SAKRILA BI SE U MIŠJU RUPU: PEVAČICA OPLELA PO ANABELI, STUDIO SE TRESAO
Pevačica Anabela Atijas mogla bi da završi na sudu.

Njena koleginica Zorica Marković sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" sa Markom Miljkovićem, gde je progovorila i o tužbi koju planira da podnese protiv Anabele Atijas. Povod je lajv uključenje na Instagramu u kojem ju je koleginica prozivala sa svojim drugom, inače pevačem, Mirkom Gavrićem.
- Ja kad sam izašla videla sam na Instagramu šta je objavila Anabela. Pominju se neke babe i dede, neki sa marsa. Nije me iznenadila, u trenutku kad joj se dete mrtvo pijano prevrće tamo i hoće da se iseče staklom,
ja sam trčala za njom, zamalo da mi glavu polomi vratima i to mi je hvala. Ali ovo su neke laži i osude koje je rekao čovek. Mislila sam da mi je prijatelj, stvarno ne vidim kako se on udružio sa Bukvom. Pozdrav za Perovića, nikad nije izgubio slučaj. Ja od toga neću odustati. Ja imam pravo da kažem svoj stav za bilo čije dete, ja imam pravo da ne budem na strani prevare. Ne pada mi na pamet da razgovaramo oči u oči, mislim da bi se sakrila u mišiju rupu. Ja mnogo toga znam o toj ženi, a nikada je nisam uvredila. Ja sam makar malo bila prijatelj tom njenom detetu kad joj je bilo najteže, ali njen problem, mislim da je dno dna i kad sam videla šta je Luna radila u rijalitiju i to mišljenje ne može niko da mi promeni. U njenom i Slobinom vaspitanju postoji jedna stvar. Kodeks ponašanja se nosi iz kuće, ali imaju pravo, okej - ispričala je Zorica u emisiji.


Izvor: pulsonline.rs / Foto: TV PINK / SCREENSHOT
❮ Nazad