Pravimo bebu, Ceci ćemo podariti unuče! Veljko Ražnatović progovorio o verenici Bogdani, pa otkrio šta mu za sreću uradi pred svaki meč
- Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba! - rekao je Ražnatović

Veljko Ražnatović već nekoliko meseci u vezi je sa Bogdanom Rodić, koju je 18. marta i verio.
Bogdana se do sada nije oglašavala u medijima, ali zato na svakom koraku prati sina Cece Ražnatović, pa je tako bila i u Jagodini gde je Ražnatović imao meč protiv Italijana Danila Staćonea.
Nakon meča, Veljko je otvoreno progovorio o svom odnosu sa Bogdanom, te kakvo iznenađenje njih dvoje spremaju Ceci.
- Bogdana i ja se odlično slažemo, zaista je divna devojka. Ona je moja srećna zvezda i mora pred
svaki meč da mi poljubi obe ruke! Mnogo se piše i komentariše naša veza i našim roditeljima se stavljaju u usta reči koje nisu rekli. Zato vam ja sad otkrivam da se nadam da će uskoro biti prinove! - rekao je Veljko, pa jasno dodao:

- Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba!
Kako je rekao, Bogdanu uskoro vodi na more.
- Uskoro idem sa ženom na odmor na dve nedelje. Moram malo da dođem sebi, naporno sam trenirao od novembra i od tada nisam stao. Imao sam svakodnevno po tri treninga, stalno sam u mašini - objasnio je Veljko koji je na meču u Jagodini nokautirao Italijana Danila Staćonea, kog su lekari jedva vratili u život.
- U jednom trenutku sam se uplašio, video sam da čovek ne dolazi sebi i nije mi bilo svejedno. To je boks, svako potpiše odgovornost i uđe i rizikuje život. U boksu imam ambicije da budem prvak sveta i učiniću
sve da to ostvarim. Ništa drugo me ne zanima - rekao je Veljko.


Izvor: telegraf.rs / Foto: ATA Images


❮ Nazad