ĐANI U PROBLEMU S NASLEDNICIMA: Moji sinovi samo izje*u snajke i "ćao", ONE POBEGNU
Radiša Trajković kaže da se više ne trudi da upamti imena Miloševih i Markovih devojaka jer one odmah posle seksa pobegnu iz njihove kuće

Folker Radiša Trajković Đani očajan je što njegovi sinovi Marko i Miloš ne mogu da nađu ozbiljne devojke,
već sa svakom budu samo zbog seksa.
Popularni pevač u razgovoru za Informer kaže da je strašno što mladi ljudi, pa i njegovi naslednici, ne razmišljanju o stvaranju porodice, već samo o svojim fiziološkim potrebama.
- Sve su mi snajke pobegle! Ja ne znam šta je to, majke mi. Imaju sinovi cure, dovedu ih kući, sve bude
kako treba, ali one iz nekog razloga beže. Izgleda da se sve svodi na seks bez obaveza i običnu avanturu. Izje*u te devojke i ćao. Nažalost, ništa ozbiljno tu nema... Samo da se ljudi isprazne, istresu i to je to. Moja žena Slađa i ja smo već navikli na te njihove avanture. Kad sretnemo te devojke u kući, kažemo "dobro jutro" ili "dobar dan, snajka" i to je to. Ne pamtimo imena jer znamo da to neće, nažalost, dugo trajati - objašnjava folker.
Đani priznaje da on i njegova supruga Slađa jedva čekaju da dobiju unuke. Spremni su, kako kaže, sami da odgajaju decu svojih sinova, samo da neki od njih dvojice napravi dete:
- Iskreno da vam kažem, i ja sam se nešto smirio. To verovatno znači da mi je došlo vreme da postanem deda, a moja Slađa da bude baba. Samo deca da se aktiviraju i biće sve super. Žena i ja ćemo da ljuljamo i da vodimo brigu oko unučića. Baš nam je to velika želja, pa onda verovatno zato mislimo da nam deca
mnogo kasne jer još ne rade na bebi.
- Kada malo razmislim, oni su realno još mladi za tako ozbiljne korake. Pogotovo što muškarci kasnije sazrevaju od devojaka. Zbog toga, neka se ižive, luduju i onda proberu za sebi najbolje. Kad će da se je*u, ako ne sad. Kad dođu brak i deca nije baš poželjno da švrljaju, nego imaš tu jednu ženu i moraš da budeš miran, brale moj - završava kroz smeh pevač svoju urnebesnu ispovest.

Izvor: informer.rs
  ❮ Nazad