MINISTARKE RAZVALILE NATINIM I JK PESMAMA! A to se nije svidelo Karleuši: Evo šta im je poručila, a Kijin odgovor je BOMBA
Kristina Kija Kockar i Ministarke napravile su pravu pometnu na svom prvom nastupu u novom sastavu, gde su predstavile svoju novu pesmu "Ne vraćam se na staro", ali to se mnogo nije dopalo Jeleni Karleuši
koja je nastup nazvla karaoke šou. 


Međutim, ono što je posebno izazvalo pažnju publike jeste što je Kija otpevala Karleušinu pesme i posle brojnih prozivki između njih dve. Mnogi su komentarisali da je to dobar Kijin potez, jer je time pokazala poštovanje prema Jeleni.

JELENA KARLEUŠA‏ @karleusastar Folgen@karleusastar folgen
Rijaliti učesnice nastupaju po klubovima tako što sa lap topa puštaju tudje hitove(sa sve glasom drugog pevača) a one preko toga pevaju po neku reč. Ja se iskreno nadam se za tu sprdnju ne naplaćuje ulaz i da oni za to ne dobijaju honorare jer KARAOKE su uvek bile FREE. Da li je vama jasno da ljudi iz rijalitija misle da imaju FANOVE? Oni pozdravljaju svoje FANOVE?!
A da ih pitas FANOVE ČEGA...
11:39 - 25. Juli 2018 aus Belgrad, Republik Serbien

Međutim, Kockarevu to nije mnogo pogodilo i sve napade na nju Kija je prokomentarisala kao
"simpatično", ali i da nema mnogo vremena da razmišlja o njima zbog mnogoborojnih obaveza.  

"Skroz mi je simpatično. Ne razmišljam mnogo o Jeleni Karleuši. Ona je velika zvezda stvarno, ali ne razmišljaš o tome da bismo mogle da snimimo duet", rekla je Kockareva pred nastup. 

Izvor: kurir.rs


❮ Nazad