UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST Lukin drug KRIMINALAC BRUTALNO PRETIO Nataši, pevačica DOKAZ priložila policiji
Taman kada pomisli da ima malo mira, pevačici Nataši Bekvalac desi se nova agonija kroz koju mora da prolazi. Pevačica je završila i u policiji zbog prijatelja Luke Lazukića, a kako se situacija odvijala pročitajte..

Lukin prijatelj
Ovog puta za to je kriv prijatelj njenog bivšeg supruga Luke Lazukića, koji joj je u sredu ispred Centra za socijalni rad pretio i dobacio: “je**ćemo te”. Uplašena Nataša je odmah otišla u policijsku stanicu i prijavila muškarca Ž. I.

Socijalni radnik
 - Natašu, njenu ćerku Katju i dadilju je u Centar za socijalni rad dovezla pevačicina drugarica. Nataša je izašla iz kola i ispratila dadilju i bebu i vratila se u automobil da bi sačekala da prođe vreme koje Luka
Lazukić treba da provede sa detetom u prisustvu socijalnog radnika - kaže nam izvor 


Policija
- Kako zbog radova u ulici nije mogla da se parkira ispred samog Centra, Nataša i njena prijateljica su napravile nekoliko krugova, a zatim se parkirale nedaleko od zgrade. U tom trenutku je Nataša spazila izvesnog Ž. I., koji je stajao na ulici. Kada ga je pogledala, on joj je pretio prstom i dobacio “j******o te” - kaže nam izvor koji je upućen u celu priču, a kako saznajemo, Nataša je sve ispričala policiji.

Fotografija kao dokaz
Ona je u tom trenutku uzela mobilni telefon i slikala muškarca koji joj je pretio, a fotografiju je priložila kao dokaz u policiji.
- Nataša izvesnog Ž. I. poznaje odranije, a to je i ispričala u stanici. Naime, dok su još bili u braku, Nataši je Luka rekao da ima jednog druga koji će živeti na Natašinom salašu u Čeneju jer nema gde i da će tamo da čuva plac. Luka je uporno izbegavao da kaže Nataši kako se taj čovek preziva ili nešto više o njemu. Nataša je jednom prilikom slučajno čula prezime tog momka i na internetu proverila ko je on - navodi nam izvor, i dodaje:
Oružana pljačka
- Tada je saznala da je Ž. I. učestvovao u oružanoj pljački u Banjaluci. Nataša je tada Luki rekla da ne želi takvu osobu u blizini, a on je tvrdio da im Ž. I. nikada ne bi naudio, ali je on ubrzo i otišao sa salaša.
Nataša je kasnije čula da je on nekoliko meseci proveo u zatvoru zbog oružane pljačke - dodaje naš dobro obavešten izvor.

Na prevaru oduzet automobil
Kako dalje saznajemo, Nataša je ispred Centra za socijalni rad videla i svoj automobil koji joj je Luka prevarom oduzeo, a o čemu je “Blic” već pisao. Kako se Luka na motoru dovezao do Centra za socijalni rad, pretpostavlja se da je Natašin automobil vozio upravo Ž. I., koji je pretio Bekvalčevoj. Čim je Nataša ovaj slučaj prijavila policiji, na razgovor je pozvan i Ž. I.
Uplašena za bezbednost
Nata se boji za sebe i porodicu
Kako “Blic” saznaje, Nataša Bekvalac je, između ostalog, u policiji izjavila da je uplašena za svoju bezbednost, kao i za bezbednost njene porodice.
- Nati nije svejedno jer ne zna na šta su spremni Lukini drugovi. Sva sreća pa je sa njom u sredu bila drugarica, ali je pomišljala šta bi se desilo da je bila sama. Boji se sada i za sebe, kao i za svoju porodicu, iako je oni uveravaju da joj se ništa neće desiti - kaže naš izvor.
Inače, Nataša sada sa ćerkama živi u Novom Sadu, odakle je u sredu i došla kako bi dovela ćerku Katja
da je vidi otac Luka Lazukić.


Izvor. blic.rs / Foto: Snezana Krstic Ras Srbija


 ❮ Nazad