SPAVA KOD MUŽA, A LETUJE SA DRUGIM ! KIJA SA VUKOM MOBOM TAJNO UžIVA U CRNOJ GORI
Paparaco Informera uhvatio Kristinu Kockar u Ulcinju dok se brčkala sa reperom, koji je zbog nje ostavio verenicu

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar viđa se tajno sa reperom Vukom Mobom u Crnoj Gori! Paparaco Informera ulovio je novopečenu pevačicu dok se brčkala u Ulcinju sa, kako se šuška, svojim novim dečkom. Ostaje otvoreno pitanje šta će na ove fotografije reći njen još uvek zakoniti muž Sloba Radanović, s obzirom na to da su bili pred pomirenjem i da je Kija dobila ključeve od njegovog stana.
Kockareva je u Crnu Goru stigla u petak i odmah se videla sa Mobom, koji je navodno zbog nje raskinuo veridbu sa izvesnom Biljanom.
- Čim je sletela, Kija je ugasila sve brojeve koje novinari imaju. Nije želela nikome da se javi, niti da kaže gde se nalazi. Bila je ubeđena da je niko neće uhvatiti sa Vukom. Želela je sa njim da provede dan, daleko od paparaca - kaže za Informer bliska prijateljica bivše stjuardese.
Ona dodaje da ne može da tvrdi da je reper Kristinin novi dečko:
- Rekla mi je da joj prija njegovo društvo, da je poštuje kao ženu i da se divno oseća kada su zajedno. Ni ona sama ne zna šta će od svog života. Bila je na korak od definitivnog pomirenja sa Slobom. Dao joj je ključeve od svog stana na Novom Beogradu. Pa vi ste je slikali kada je nekoliko noći provela kod njega, gotovo se uselila. Mnogo su razgovarali i dogovorili su se da svojoj ljubavi daju drugu šansu. Međutim, Kija traži od njega da javno prizna da je voli i da joj se izvini zbog prevare sa Lunom Đogani. Sloba nije spreman da to uradi i sigurna sam da mu Kija sa Vukom samo tera inat - objašnjava prijateljica Kockareve.
Kako tvrdi, Kristina i dalje voli svog muža, ali nije sigurna da može pored njega da bude srećna: 
- Kija voli Slobu, ali pošto se on stalno nećka i nije spreman da se bori za njihov brak, ona želi da pronađe sreću pored nekog drugog. Verovatno baš zato i daje šansu Vuku da joj se približi. Ko zna šta će se
izdešavati dok su u Crnoj Gori. Ja sam je pustila da uživa, neću stalno da je zivkam. Ispričaće mi sve kada
se vrati - završava naša sagovornica.

Upoznala ga u Diseldorfu
Kija je Vuka Moba upoznala nedavno u jednom klubu u Diseldorfu, međutim, to što se poznaju tek nekoliko nedelja nije ih sprečilo da odu zajedno na more. Reper je podržavao bivšu stjuardesu dok je boravila u "Zadruzi" i čak je obećao da će joj napisati pesmu.

Izvor: informer.rs / Foto: E-stock


❮ Nazad