OTKRIVAMO: Darka Lazića HTELI DA UBIJU zbog duga od 50.000 EVRA
Folk pevač brutalno pretučen zbog novca koji duguje opasnim
momcima sa juga Srbije. Napadači mu prvo naprskali suzavac u oči, a njegovog prijatelja Miljana Vračevića udarili pištoljem u glavu


Darko Lazić je preksinoć brutalno pretučen u Umčarima zbog duga od 50.000 evra! Kako saznajemo, folk pevač se
pre nešto više od mesec dana zadužio kod opasnih momaka sa juga Srbije, ali je počeo da ih izbegava,
pa su oni

rešili da mu naprave sačekušu.
Raspitali su se gde Lazić nastupa i stigli pre njega u sredu uveče na proslavu na kojoj je pevač trebalo da se pojavi kao specijalni gost.
- Darko je krenuo sa bivšim učesnikom "Zadruge" Miljanom Vračevićem u Umčare na 18. rođendan. Tamo su već pevale Aleksandra Bursać i Nadica Ademov, a folker je planiran kao specijalni gost kada se bude sekla torta. Međutim, kada su se Lazić i Miljan zaustavili ispred kuće, prišla su im dva mladića i tražila da izađu iz kola. Prsnuli su im suzavac u oči i počeli da ih biju - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da je Lazić dobio batine koje će pamtiti dok je živ:
- Krvnički su ga udarali po rukama i nogama. Opalili su mu nekoliko šamara i pitali kada će da vrati novac
koji duguje. Miljana su udarili kundakom od pištolja u glavu. Jedan od napadača je zapucao u vazduh, a potom su obojica seli u "audi A 4" i nestali u nepoznatom pravcu.

Povređeni pevač je najpre prišao česmi u dvorištu da ispere oči od suzavca, a onda ušao u kuću slavljenika da zatraži pomoć. Primili su ga baka i deka momka koji je proslavljao rođendan, dali mu led da stavi na povrede i pozvali policiju i hitnu. Darko je potom prevezen na beogradski VMA, gde mu je pružena pomoć. Posle toga je saslušan u policiji.
- Dva nepoznata muškarca su me tukla po rukama i nogama, bilo je strašno. Mislio sam da će me ubiti. Sa mnom je bio i Miljan Vračević, koga su udarili drškom pištolja nekoliko puta po glavi. On je u odbrani
skočio na napadača i tada je opalio pištolj. Jedan od muškaraca koji su nas napali pucao je u vazduh da bi nas uplašio - objasnio je Lazić.

Darko je trebalo da u sredu zapeva na 18. rođendanu Marsela Grbića, koji je njegov veliki fan. Kaparisao
ga je još u novembru da mu nastupi na punoletstvu, ali to se ipak nije dogodilo.

- Moj unuk mnogo voli Darka Lazića. Najveća želja za 18. rođendan mu je bila da mu on otpeva nekoliko pesama na slavlju pred 300 zvanica. Teško mu je što je njegov omiljeni pevač pretučen, i to baš ispred naše kuće. Molio se Bogu da nisu ozbiljne povrede. Koliko ga voli, govori i to što je svima zabranio da pipaju
česmu u dvorištu na kojoj se Darko umio - priča za Informer deda Dule Đorđević.


Izvor: informer.rs

❮ Nazad