ANDRIJA: KIJA MI DUGUJE 30.000 EURA! Njena majka mi se izvinjavala, ali raskusurati ću se s njom
Pobjednica "Zadruge" Kristina Kockar i njen bivši dečko Andrija Lazović ostali su u korektnim odnosima nakon završetka rijalitija, međutim, nekadašnji par sada je na ratnoj nozi zbog novca.  Kockareva i Lazović posvađali su se zbog Andrijinog navodnog duga od 500 eura, ali Budvanin tvrdi da Kristina njemu duguje mnogo više.

Naime, u medijima je odjeknula vijest da Andrija duguje Kristini novac koji mu je njena majka Nada Zeljković pozajmila dok je ona boravila u rijalitiju. Prema navodima, Kijina majka Lazoviću je navodno pozajmila 1.300 eura. Andrija je tokom Kijinog boravka u rijalitiju vratio 500 eura, a potom još 300 i ostao je dužan 500 eura. Izrevoltiran time što Kockareva na svakom koraku priča da joj duguje izvijesni novac, Andrija je Kristini odgovorio na Instagram profilu.
- Ako Kija misli da sam joj dužan, neka dođe po njih, ali neka ponese mnogo više ovakvih novčanica za ono što ona meni duguje - napisao je Andrija na Insta storiju uz fotografiju novčanice od 500 evra.
Kontaktirali smo sa Lazovićem kako bismo saznali ko kome duguje novac, a on je za Srpski telegraf potvrdio da mu Kockareva duguje čak 30.000 eura.
- Stvarno mislim da je za nju u ovom trenutku mnogo bolje da ćutim, ali je sad prevršila svaku mjeru.
Ne da joj ništa ne dugujem nego ona meni duguje 30.000 eura, koje sam joj pozajmio kada joj je novac bio najpotrebniji. Zna ona odlično koji problem sam joj ja riješio. Zvao sam i njenu majku Nadu, a ona mi se žena izvinjava i još mi kaže da Kija to navodno nije izjavila, ali ja svakako znam da je to njeno maslo. Iskreno
bih joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu, a čuo sam da je zakazala neke silne nastupe. Bude
li došla u Crnu Goru, ja ću lično da navratim u diskoteku u kojoj bude pjevala, pa da se raskusuramo
kao ljudi i vidimo ko kome tu koliko i šta duguje - rekao je Lazović za Srpski telegraf.

Kako dalje saznajemo od izvora bliskog Kockarevoj, Andrija je Kristini pozamašnu sumu novca dao kako bi regulisala kredit koji je podigla za stan jer je u tom trenutku imala finansijskih problema. Sve to zna i njena majka Nada, koja se iz tog razloga i izvinjavala Lazoviću i kojoj je žao što njena mezimica ne umije da
cijeni to što joj je bivši momak pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije.

- Kija je uz pomoć majke Nadice podigla kredit kako bi isplatila stan, a Andriji je bilo žao što se muči jer je znao koliko radi i koliko je željela da što prije otplati kredit, pa joj je bez razmišljanja ponudio pomoć. Ona je odmah prihvatila uz dogovor da mu novac vraća postepeno i u onoj mjeri u kojoj to bude mogla. Andrija joj je tada rekao da je sve u redu i da ne mora da se opterećuje oko toga - navodi izvor.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nadom Zeljković i Kijom kako bismo ih pitali za komentar, međutim, one nisu odgovarale na naše pozive do zaključenja ovog broja.
Da podsjetimo, Lazović i Kockareva zabavljali su do njenog ulaska u "Zadrugu", a kako je Kockareva u više navrata pokušala da izgladi odnose sa Radanovićem, bilo je evidentno da će njihova veza doživjeti krah. Andrija se već pohvalio na društvenoj mreži Instagram novom izabranicom, dok se Kristina viđa sa reperom Vukom Mobom.

Izvor: ekskluziva.ba❮ Nazad