IZ ZATVORA U.. EVO KOLIKO SUMU NOVCA DOBIJA KRISTIJAN GOLUBOVIĆ AKO BI UČESTVOVAO U ZADRUZI 2
Kristijan Golubović mogao bi nakon izlaska iz zatvora da svoj boravak u spoljnom svetu nastavi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", koji počinje
od septembra na "Pinku".


Produkcija ružičaste televizije navodno pošto-poto želi da se osuđenik koji se, zbog dilovanja droge
i trgovine oružjem, od marta prošle godine nalazi u požarevačkoj "Zabeli" pridruži ostalim učesnicima, a za to su spremi da mu plate čak i 50.000 evra, piše Kurir. Kristijan Golubović je već pet puta podnosio zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, ali mu komisija nije uvažila molbu. S obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, to znači da, prema važećem zakonu, ima pravo da ponovo traži od nadležnih da ga puste s robije.

U to je upućena i produkcija "Pinkovog" najvažnijeg projekta, pa na sve načine pokušavaju da dođu do Golubovića kako bi ponovo podneo molbu za izlazak.
Golubović je želeo da bude učesnik i prve sezone Pinkovog rijalitija, ali nadležni tada nisu uslišili njegove želje, pa je ostao iza rešetaka, a sada bi da što pre izađe iz zatvora i da uđe u šou kako bi zaradio novac,
kao što je bio slučaj kad je uzeo ogromnu svotu novca tokom učešća u "Farmi". On je takođe, nekoliko puta ulazio u "Parove", a bilo mu je dozvoljeno i da se telefonom iz zatvora prepucava s pojedinim učesnicima "Parova", među kojima je bio i Aleksandar Čabarkapa.


Izvor: pulsonline.rs 
❮ Nazad