MILJANA I IVAN PONOVO ZAJEDNO Par sa sinom Željkom ulazi u "Zadrugu", a sa njima pred kamerama i Marija Kulić
Rijaliti "Zadruga 2" počinje od sepretmbra, a ono što je posebno zanimljivo je da će i novopečena majka Miljana Kulić, sa svojim
sinom ali i majkom Marijom Kulić stati pred kamere "Pink" televizije.


Dogovori
 Ivan Marinković blizu je konačnog dogovora s produkcijom "Zadruge" o ulasku u rijaliti, pa ćemo od jeseni najverovatnije imati priliku da ga gledamo zajedno s Miljanom Kulić, njihovim sinom Željkom i Miljaninom majkom Marijom Kulić, koja je potpisala ugovor s Pinkom, piše Kurir.
Odnosi
Ivan Marinković ovih dana intenzivno pregovara s producentima Pinka o svom angažmanu i, ukoliko se ispune svi njegovi uslovi, neće biti prepreka da uđe u šou. Jedini razlog zbog kojeg ga žele u Zadruzi jeste komplikovan odnos koji ima s Miljanom Kulić i njenom porodicom, navodi Kurir.
Miljana i Ivan
- Ivan kao pojedinac nije zanimljiv za rijaliti, već je nekoliko puta učestvovao u ovakvim programima i ne mislimo da ima da ponudi nešto novo. Ali kako je Kulićkina popularnost naglo porasla poslednjih meseci, posebno od kada je rodila njegovog sina, smatramo da bi bilo idealno za gledaoce da njih troje zajedno učestvuju u "Zadruzi" - kaže izvor za ovaj dnevni list i dodaje:
Pomoć Marije Kulić
- Mi ne možemo inicirati da se desi pomirenje pred kamerama ako oni to ne žele, mada će sasvim
sigurno biti bezbroj zanimljivih situacija između njih, to je neizbežno. Posebno je zanimljivo i to što Marija Kulić, Miljanina majka, takođe ulazi u "Zadrugu" kao ravnopravni takmičar i moći će da pomaže ćerki u podizanju bebe. S Marijom Kulić smo potpisali ugovor na 1.500 evra nedeljno, ona će biti jedna od okosnica sledeće sezone, s obzirom na to da su gledaoci odlično reagovali na njena uključenja i gostovanja u prošloj sezoni - zaključio je izvor za Kurir.

Novac
 U nameri da iskoristi potražnju koja postoji za njim, Marinković je od Pinka zatražio veliki honorar i o
tome se još uvek pregovara.

- On je prvo hteo da mu se plati 2.500 evra nedeljno, što smo mi odbili. Sad traži 2.000, ali i to je mnogo, u "Parovima" je imao znatno manji honorar. Nadamo se da će prihvatiti realnost i da će pristati da uđe
za manje pare. Njemu će svaki dinar dobro doći jer sada ima dvoje dece, a poznato je koliko ga je
Goca Tržan jurila za alimentaciju. Koliko znamo, Miljana ne želi da mu traži ni dinara za malog Željka, ali nikad se ne zna za šta će mu sve novac trebati, pogotovo jer godinama ništa ne radi osim što ide iz rijalitija
u rijaliti - zaključuje izvor.

Sukobi
 Nakon brojnih sukoba i razmirica izgleda da će bivši ljubavnici ipaqk zajedno ući u rijaliti, a da li će doći do pomirenja i kako će se dogovarati oko deteta ostaje da vidimo.

Izvor: blic.rs
❮ Nazad