PORNO AFERA DAN ČETVRTI! Severina tvrdi da su slike na kojima je gola FOTOMONTAŽA
Povodom eksplicitnih fotografija koje su u ponedeljak uveče osvanule u javnosti, oglasio se advokatski tim Severine Kojić koji tvrdi da je
u pitanju fotomontaža. Fotografije na kojima je navodno gola Severina Kojić (48) zapalile su internet brznom svetlosti


Advokati Severine Kojić, naime, tvrde da fotografije zbog kojih se pevačica pre četiri dana našla u centru skandala nisu verodostojne.
- Navedene fotografije nisu verodostojne, to jest na ko zna koji nezakonit način su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu - navodi se u saopštenju Severininih advokata.
Podsetimo, fotografije na kojima je Severina potpuno naga osvanule su u svim srpskim i hrvatskim medijima, a ova afera već četvrti dan drma region.
Kako pišu hrvatski mediji, od kada su eksplicitne fotografije osvanule od Severine nema ni traga ni glasa. Ona, kako navode tamošnji mediji, ne izlazi iz stana u Zagrebu u koji je stigla pre nekoliko dana, a isto se dešavalo i pre 14 godina kada je na internetu osvanuo njen privatni snimak seksa.
Biznismen Milan Popović, sa kojim Severina ima sina Aleksandra, takođe se oglasio nakon što su
pevačicine fotografije objavljene, i naveo da je zabrinut da će ovaj skandal naneti veliku štetu njihovom nasledniku.

Severina se još nije oglasila, ali njen menadžer Tomislav Petrović je izjavio da je gole fotke plasirao
njen bivši partner i naglasio da su preduzete sve pravne radnje da se Seve zaštiti.

Kako prenose hrvatski portali, popodnevnim satima roletne na prozorima su još bile spuštene, a iz zgrade je izašao komšija.
 - Pre nekoliko dana stigla je u Zagreb. Ne znam gde su bili. Možda na letovanju. Nisam je ni video danas,
ali verovatno je u stanu. Neće ona danas izaći -  rekao je jedan od Severininih komšija, te dodao kako se u stanu "skrivala" i pre 14 godina, kad su u javnost procurile snimke njenog seksa sa tadašnjim parnerom Milanom Lučićem.

Ovde se skrivala i nakon pornića.
- Nije izlazila tad nekoliko dana. Skrivala se od pogleda javnosti -  dodao je komšija.
Još uvek nije poznato kako su navodne Severinine eksplicitne fotografije procurile u javnost. Više je teorija kako je do objave fotografija na internetu moglo doći.
Kad se 2004. godine pojavio prvi video u kojem je bila snimka seksa Severine i biznismena Milana Lučića, pojavile su se brojne teorije o tomu kako je dospelo u javnost.
Jedna od najčešće spominjanih bila je ona po kojoj je snimku plasirala upravo Seve kako bi oživela
svoju tada posrnulu karijeru, a i sada se razvijaju slične priče.

Nagađalo se i da je snimku u javnost pustio neko blizak vladajućoj stranci (tada Sanaderov HDZ), pa i obaveštajnim službama, kako bi se zataškala tada galopirajuća prva Sanaderova afera oko malverzacija u Brodosplitu. Mnogi su mislili da je to samo spin koji mora zataškati puno gore afere.
Ranije u sličnim skandalima spominjali su se hakerski napadi, ali ima niz teorija. Jedna od mogućih teorija jeste da je u mobilni hrvatske “kraljice estrade” direktno provaljeno. Međutim, takav scenario je malo verovatan.
- Takav napad je, da neko stoji na nekoliko metara i kopira podatke s uređaja, moguć u teoriji i nešto teže u praksi. To nije kao u filmovima i ipak je rezervisano za nešto žešće momk -  komentarisao je tako jedan it stručnjak teoriju o hakerskom napadu na Severinin mobilni. Velika je razlika i kakav mobilni koristi osoba
kojoj su ukradene fotografije, video zapisi ili privatne informacije.

IT stručnjak ističe kako postoji i druga teorija, a to je varijanta da se hakuje pametan Android telefon, i to tokom presretanja mrežnog signala, kad neko surfuje internetom.

Izvor: informer.rs / Foto: Jelena Balić

❮ Nazad