JELENA GOLUBOVIĆ POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 2, A KONCI U USTIMA OVE ZADRUGARKE SVIMA PRIVUKLI PAŽNJU
Mnogi su se pitali da li će, nakon svega što joj se događalo proteklih nedelja, Jelena Golubović ući u "Zadrugu 2".

Po svemu sudeći, odgovor je potvrdan, budući da se Jelena našla među novim zadrugarima koji su u toku današnjeg dana došli u zagradu "Pinka" kako bi snimila profil.
Osim nje, među prvima koji su došli da snime profil bio je i Tomislav Toma Panić koji je ljubiteljima rijalitija postao poznat po ljubavnoj aferi sa kontroverznom starletom Minom
Vrbaški sa kojim je imao i seks.

Toma je u prostorije "Pinka" došao sav ugruvan, s obzirom na to da je pre nekoliko dana imao saobraćajnu nezgodu na Autokomandi. Naime, Panić je upravljao očevim automobilom kada se zaneo i udario u bankinu, ali je na svu sreću prošao bez težih povreda. Automobil je
potpuno uništen, a tek juče je o ovom nemilom događaju obavestio oca koji je bio vidno
uzrujan i nije kasnije želeo da razgovara sa njim, saznajemo od dobro obaveštenog izvora.

- Toma želi prvo mesto kako bi ocu kupio novi automobil - rekao nam je izvor.
Marija Marinković je, takođe, potpisala ugovor. Ova atraktivna devojka pojavila se sa koncima na usnama, a poznata je po učešću u spotovima grupe "Đogani".
Ivan Todorović je, nakon potpisivanja ugovora, poručio da želi da osvoji mnoge zadrugarke.
Među 45 zadrugara naći će se i Olja Bajrami, atraktivna crnka koja je nedavno je izbacila spot za pesmu "Nek' pukne grom u ruzmarin", a ljubitelji folk muzike je zna po hitu "Mjesečar".
Poslednja u nizu je Mirela Barudžić, simpatična crnka se bavi kik-boksom, koja poručuje da ako je neki mladić naljuti trebalo bi da se "čuva".

Izvor: pulsonline.rs / Foto:  A.IVANOVIĆ / RAS SRBIJA


❮ Nazad