KIJA I DAČIĆ SNIMAJU DUET: Kockareva predlaže da otpevaju hit Moj mali je opasan
 Kockareva predlaže omiljenom političaru da otpevaju hit "Moj mali je opasan i pije pivo bez pene". Pevao bih sa Kijom, ali ne znam tu pesmu, poručuje Ivica

Pobednica Zadruge Kija Kockar i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uskoro će zapevati u duetu! Političar je javno pohvalio muzičko umeće novopečene pevačice, a ona je jedva dočekala da s njim deli scenu.
- Pevao bih sa Kijom, ali ne znam nijednu njenu pesmu - priznao nam je juče ministar, koji je Kockarevu upoznao pre nekoliko godina, kada je zaspao pored nje u avionu u kom je radila kao stjuardesa.
Uvek je pozitivan
Vlasnica najvećeg letnjeg hita "Ne vraćam se na staro" poručila je Dačiću da ne moraju da pevaju njenu pesmu, već da bi bio pun pogodak ako bi zajedno otpevali "Moj mali je opasan", koju u originalu izvodi Tajči.
- Mislim da bi nam legla neka pesma zabavnog karaktera kao što je "Moj mali je opasan
i pije pivo bez pene" - kaže kroz osmeh Kija za Informer i dodaje:

- Ali Ivica će imati veliki plus kod mene ako nauči moju pesmu! Ne zaboravimo da Dačić
zna da peva i na grčkom, turskom, italijanskom... Treba sve to ispratiti, pa bi mi možda bilo lakše da pevam s njegovom ćerkom, za koju znam da lepo peva i da sluša stranu muziku.

Kockareva je oduševljena Dačićem:
- On je kulturan, nasmejan i neposredan. Volim ljude koji su hedonisti i mislim da je on baš takav. Skroz je pozitivan i ne gledam ga kroz politiku, već samo kao čoveka. Čini mi se da s njim nikad nije dosadno.
Zaspao u avionu
Kija podseća kako je došlo do famoznog upoznavanja s ministrom.
- Ivica i ja smo se upoznali u avionu još dok sam letela za našu nacionalnu avio-kompaniju.
Bio je moj putnik u malom avionu i sedeo je odmah pored mene. Sećam se da je bilo baš rano ujutro i da je zaspao odmah. Kad smo sleteli, probudio se i proćaskali smo malo dok smo čekali iskrcavanje - kaže pobednica "Zadruge".


Izvor: informer.rs


❮ Nazad