Bile su drugarice, a onda joj je ona preotela Šijana i rodila mu vanbačnog sina: Goca Božinovska je posle svega donela neočekivanu odluku
Pevačica kaže da je komšinici oprostila, ali da nikada ne može da zaboravi šta joj je učinila

Goca Božinovska je pokojnom Zoranu Šijanu rodila dvoje dece - sina Mirka i ćerku Zoranu,
a o njenom životu mnogo se zna, pošto je i sama pevačica uvek bila otvorena u razgovorima
za medije.

Međutim, tema o kojoj se ne priča tiče se žene sa kojom je Zoran dobio vanbračnog sina, a zbog koje je ostavio Gocu sa dvoje dece. Izvesna Gorana bila je Gocina komšinica, drugarica, a kako je Božinovska priznala, ona ju je naučila svemu čemu je mogla, pa čak i tome kako da preotme muškarca od druge žene.
Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran i ostavio Gocu i decu, nakon čega se pevačica sa klincima preselila na Novi Beograd. Gorana je Zoranu 1999. rodila sina Vukašina, tri nedelje pre nego što će Zorana ubiti.
Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gocu tražeći trećinu Zoranove kuće u Surčinu, te tvrdeći kako Goca u njoj nikada nije ni živela!
- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - rekla je jednom prilikom Goca kojoj je, po sudskoj odluci, pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.
Nakon toliko godina, Goca i Gorana su zakopale ratne sekire, a kako Božinovska kaže
- ne želi da se troši vreme na nepotrebne stvari.

- Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - objasnila je Božinovska.
Kada je u pitanju Zoranov sin Vukašin, Goca kaže da svojoj deci nikada nije branila da se viđaju sa njim.
- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se vidaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Cak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim - objasnila je Goca.

Izvor: telegraf.rs / Foto: Instagram/mirkosijan❮ Nazad