INTERNET BRUJI O OVOME! Saznao DA GA je PREVARILA sa DVOJICOM , USLEDILA je njegova OSVETA za koju MU SVI APLAUDIRAJU
Mislio je da je našao ženu svog života, a onda je shvatio užasnu i ponižavajuću istinu. Našao je način da joj se osveti – a kako bi
drugačije nego preko Fejsbuka, i sada neverna devojka može samo da se pokrije ušima.


Momak po imenu Džejson otkrio je na užasan način da ga devojka Ešli vara – i to ne sa jednim, već sa dvojicom. Zato joj je upao na Fejsbuk nalog i priredio joj osvetu koju će pamtiti – ne samo ona, već ceo svet.
– Moram nešto da vam priznam. Pre nego što sam dozvolila Džejsonu da me vodi na put vredan 10.000 dolara, pre nego što sam ga pogledala direktno u oči i rekla mu da želim da se udam za njega i rodim mu decu, trebalo je pre svega toga da mu kažem za DVOJICU muškaraca sa kojima sam imala seks dve
nedelje pred polazak na put. Umesto toga, pustila sam Džejsona da mi plati put potpuno nesvestan šta mu radim iza leđa.

I ne samo to, nakon što smo se vratili sa Havaja, nagovorila sam ga da mi kupi kartu za Koačelu od 2.000 dolara i da nam plati hotel za vikend.
Nego, pustimo novac. Da se vratim na frajere sa kojima sam ga varala.
Prvi je Zek, koji je VEREN i ima datum za venčanje. Sa njim sam provela Novu godinu dok je Zekova
verenica sama sedela kod kuće. Ne samo to, hvalila sam se svim prijateljima kako smo imali divlji seks celu noć.

Drugi je David A. Dan nakon Džejsonovog rođendana, slagala sam ga da imam poslovni put do Čikaga, a zapravo sam išla na seks sa Davidom.
Izgleda da karma ipak radi svoje, budući da sam trenutno u zatvoru zbog napada na Džejsona, nasrtaja na policajca i opiranja hapšenju – glasi status koji je prevareni i nesretni Džejms postavio na Fejsbuk u Ešlino ime.
Sam status uskoro je postao viralan, a pretpostavljamo da je Ešli do sada izašla iz zatvora. Zna se da je svakako ugasila profil i verovatno se duboko pokajala zbog svojih postupaka.

Izvor: srpske.info


❮ Nazad