KOMŠIJE U STRAHU: ATIJAS NESTAO, ANABELA U SVE GOREM STANJU
Drama Anabele Atijas se nastavlja. Posle prijave u policiji da ju je
suprug Andrej Atijas prebio, pevačica ne napušta porodični dom, a pomoć joj ovih dana najviše pruža niko drugi nego bivši suprug Gagi Đogani.


Naime, Gagi Đogani je sve vreme uz bivšu suprugu i brine o njoj.
Gagi je došao rano ujutru i bio je neraspoložen, ali nam je otkrio da će on sada da preuzme brigu o Anabeli:
- Ja sam dobro, a i Anabela se dobro oseća, ja se brinem o njoj - otkrio je Gagi za „Alo!”.
Osim što pevačici bivši muž šeta i čuva kuče zbog kojeg je, navodno, i dobila batine, Gagi je preuzeo
i brigu o njihovoj ćerkici Nini. Kada je vratio Loli, trebalo je da uzme ćerku, ali zbog frke koja se dešava na trenutak nije mogao da se sabere i nije mogao da je nađe.

Oni su se posle čuli, a pošto se odmah pokupio i otišao, došli smo do zaključka da je Nina napustila stan pre nego što je tata došao po nju.
Komšije poznate pevačice kažu da nisu iznenađene celom aferom i otkrivaju šta se sve dešava u njihovoj zgradi.
- Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana jer tako trezvena i svesna osoba ne može
da se ponaša. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima, i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti - kaže dobro obavešten izvor za "Alo".

- Od kada se desila ta drama, ceo kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo videli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigde ga nema - rekla je komšinica.

Izvor: pulsonline.rs 


❮ Nazad