ODMAH GA JE NAZVALA: Kija pobijesnila zbog Slobine odluke da život provede sa Tamarom Đurić
Kada je na pitanje voditelja koga bi između Kije i Tamare Đurić izabrao da spasi kada bi došlo do potopa planete, Sloba istog trenutka izgovorio "Tamaru",
izazvao je lavinu uvreda od strane bivše supruge.


Kija nije uspela da sakrije koliko ju je pogodilo što ju je javno stavio na drugo mesto, a sada je otišla korak dalje i novopečenu pevačicu nazvala "makaronom", aludirajući na njenog bivšeg dečka, biznismena Dejana Palića Makaronu. Iako potencira da ne voli da upliće druge ljude i Radanoviću žestoko zamera kada uradi sličnu stvar, ovoga puta nije odoljela da uplete Đurićkinog bivšeg dečka i dugogodišnjeg prijatelja.
Kijinim uvredama prethodilo je i to što se po gradu sve više šuška da joj se bivši suprug zaljubio u Đurićevu i da na sve načine pokušava da je osvoji.
Podsjetimo, osim što je pevač rekao da bi život prije proveo pored Tamare, nego pored bivše supruge, on se na
komentare voditelja i ostalih gostiju da se očigledno zaljubio zagonetno smješkao, ne želeći da porekne da je upravo ona ukrala njegovo srce i da mu se izuzetno dopala.

Kako izvor blizak pobjednici rijalitija tvrdi, bivši supružnici su nakon razvoda ostali u dobrom odnosu, pa je Kockareva bila neprijatno iznenađena što je ispred njihovog braka i petogodišnje veze, stavio djevojku koju je u tom trenutku poznavao petnaest minuta.
- Ne znam kome bi bilo prijatno da na televiziji koja je u toj mjeri gledana čuje kako bivši muž bira devojku koju zna 10 minuta, umesto žene sa kojom je proveo pet godina. To ju je šokiralo i nakon emisije ga je nazvala da mu objasni da je ružno to što je rekao. Već tada je Tamaru nazvala svakavim imenima i bilo je jasno da će situacija između njih dve
tek da eskalira. Kristina mu je naglasila da ne želi da ga vidi pored Tamare i da treba da se stidi za sve što je izgovorio - kaže izvor za Alo.


Izvor: ekskluziva.ba
 


❮ Nazad