SE*S-SKANDAL DRMA PRIŠTINU! Tači uhvatio ženu s Veseljijem NA GOMILI, a on se u isto vreme švalerisao s VLJOROM ČITAKU
Potpuni haos među političkim vođama u Prištini!

Ljumnija Tači, supruga lažnog kosovskog predsednika Hašima Tačija, uhvaćena je u švaleraciji sa predsednikom lažne kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem, inače, ljutim rivalom šiptarskog zločinca Tačija.
Cela priča je zapravo počela kada su obaveštajne službe došle do poverljivih podataka da je Veselji bacio oko na
atraktivnu Ljumniju, a da mu je ona, navodno, uzvratila simpatije.

Međutim, to nije početak bluda i razvrata među političkim liderima u Prištini. Štaviše, Tači već duže vreme, takođe, vara svoju suprugu Ljumniju.
Naime, Hašim Tači, iako u javnosti izigrava pažljivog i brižnog muža, istovremeno je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Vljorom Čitaku,
kosovskom ambasadorkom u Sjedinjenim Američkim Državama.
Mediji su još pre dve godine objavile detaljni razgovor između dvoje ljubavnika, a Tači se tom prilikom svojoj švalerki žalio da se "veoma
loše osećao, da je imao glavobolju, temperaturu i da je dosta kašljao."
- Draga moja, verujem da je to posledica umora i preokupiranosti poslednjim dešavanjima u vezi sa izborom predsednika - rekao je Tači u razgovoru koji su snimile obaveštajne službe jedne zapadne zemlje.
Vljora mu je, kako se navodi u transkriptu razgovora, na to odgovorila da se nalazi u Njujorku, gde sprema govor,
za šta od Tačija dobija čestitke i pohvale. On je tada rekao da se posle izbora za lažnog predsednika Kosova oseća
veoma slobodno i rasterećeno, na šta

mu Vlora odgovorila da je zabrinuta kako će kosovski ustavni sud reagovati na njegov izbor za predsednika Kosova.
- Dragi, hoćeš li uskoro doći kod mene u Ameriku - upitala je Vlora na kraju razgovora, na šta joj je Tači odgovorio da ne isključuje takvu mogućnost, ali da je po njegovom mišljenju mnogo važnije da obavi još neke poslove koji ga očekuju narednih dana. 
Podsetimo, ovih dana Pritšinu potresa seks skandal, odnosno afera između Hašima Tačija, njegove supruge Ljumnije i njene ljubavne veze sa Kadrijem Veseljijem.
Ova šokantna saznanja potvrdio je i srpski dugogodišnji obaveštajac Božidar Spasić, koji otkriva da su čak i provaljeni
čak i štekovi po

kojima se ljubavnici viđaju.
- Tačiju su sve te delikatne informacije dostavile turske tajne službe. Žena i njegov politički rival viđeni su tri puta u restoranu, ali najčešće
se švaleracija organizuje na različitim izletima, uglavnom po državnim vilama  i lovačkim kućama na Brezovici i Šari. Tokom leta omiljeno im je da se spuste do Drača ili nekog drugog mesta na albanskom primorju. Tači je bio ljut kao ris kad je saznao i kažu da ne može da veruje šta mu žena radi. Sad ga Turci redovno obaveštavaju  i čeka se njegova reakcija - priča Spasić.
On podseća da je Tači pre nekoliko godina već imao lom sa Ljumnijom koja je htela da ga ostavi zbog oficira Kfora iz britanskog kontingenta.
- Ona je tada viđana sa ovim gospodinom  i na izletima, ali i u Bondstilu. Ona je u tu bazu ulazila skoro kao u svoju kuću. To je bilo toliko ozbiljno da je ona maltene otišla kada je krenulo "čišćenje". Sve se brzo zataškalo, ona se vratila Tačiju, a Britanac je suspendovan.
Ljumnija je zajedno sa sestrom učestvovala  u bahanalijama sa oficirima KFORA, pa su je uhvatili. Tači je brzo demantovao to, tvrdeći da je u tim bahanalijama učestvovala samo sestra njegove žene - otkriva Spasić.

Izvor: informer..rs


❮ Nazad