SVIMA VILICA PALA: KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE UKLJUČIO U ZADRUGU 2
Na iznenađenje svih, Kristijan Golubović se audio porukom uključio u "Zadrugu" kako bi stvari isterao na čistac sa zadrugarima koji ga uporno spominju, a prevashodno sa Stanijom Dobrojević, Vladimirom Tomovićem, Lepim Mićom i Zoricom Marković.

- Brukate se za sitne honorare, a ja sam u "Farmi 6" bio za duplo veće pare od glavne nagrade - istakao je na početku obraćanja Golubović, a zatim dodao da je svaki evro zaradio svojom duhovitošću i konstantnom akcijom, dok Stanija "u ovom, kao i u svim prethodnim rijalitijima, ne može ništa da postigne bez priče u kojoj ispada žrtva".
Kristijan je otkrio i to da je Dobrojevićeva navodno imala seks na "Farmi", te da je neukusno to što govori da ju je
on izradio za neki novac, kada je već on "ono malo što je dobio od njenog honorara" razdelio sutradan sirotinji.

Golubović se, preteći, obratio i Vladimiru, kom se podsmevao zbog toga što nije postigao ništa u životu, dok je on u njegovim godinama imao sina od 13 godina, govorio 4 strana jezika, izučio 10 zanata, obišao svet uzduž i popreko 2 puta
i još mnogo toga.

- Ja u životu nisam popio ni šumeću tabletu, a ti kukaš za hemijom otkad si u Zadruzi, a bez te hemije bi bio kao spužva, dok sam ja na Farmi preživljavao sa komadom proje, a pritom sam radio po ceo dan - nije prestajao da priča Golubović.
- Daj ti Standži ono što njoj treba, nju pali vatra, alfa mužjak a ne patetika i moral latentnog biseksualca - zaključio je Kristijan.

Izvor: pulsonline.rs / Foto: P. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

❮ Nazad