POBEDNICA ZADRUGE I POP ZVEZDA U ŽESTOKOM RATU! KARLEUŠA: Kija, pokojna si; KIJA: Kačiš se na mene da bi bila u novinama
Jelena Karleuša je pogazila obećanje da neće nastupati u klubovima u kojima je pevala i Kristina Kockar, a zatim se žestoko posvađala sa rijaliti zvezdom

Bukti rat između Jelene Karleuše i Kije Kockar! Pop zvezda je u naletu besa poručila pobednici "Zadruge 1" da je
pokojna i da je se više ni rođena majka ne seća, a ova joj je uzvratila da se "kači na nju samo da bi bila u novinama"!

Sukob je počeo kad je pevačica javno poručila da neće nastupati u klubovima u kojima peva i rijaliti polusvet, aludirajući
na Kiju. JK je, međutim, pogazila obećanje i prihvatila da u subotu nastupi u klubu u Austriji u kojem je Kockarova pevala 15. septembra.

- Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je pre mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga (25.000 evra, prim. aut.) da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - poručila je JK.
Kija je njenu izjavu dočekala spremna.
- Rekla je da ne bi nastupila bez obzira na količinu novca, ali izgleda da ipak postoji cifra.Koliko se sećam, i ona i njena majka su učestvovale u rijalitiju, a sada pljuje takmičare tih programa. Želim joj sve najbolje i uspešan nastup u Austriji - poručila je Kija, samouvereno dodajući da je veća zvezda od pevačice:
- Ona me ne poznaje, a kači se na mene da bi bila u novinama. To je tako tužno. Kada je iskuliram, ona nastavlja sa prozivkama. Kaže da su me svi zaboravili, ali očigledno da ona nije.
Karleuša je odlučila da ovaj rat završi.
JK je objavila na društvenim mrežama sliku s Marinom Tucaković, koja se od februara bori s rakom pluća. Naš slavni tekstopisac se sada oseća mnogo bolje i već radi na Jeleninim novim pesmama.
- Marina se vratila! Najbolji tekstopisac svih vremena - napisala je JK pored fotografije.
- Odgovorila bih ja ovim nekim rijaliti mukicama koje se kače na mene, ali sad nije jun već oktobar, više ih se ni majka ne seća. Počivaj u miru - poručila je JK i besno dodala:
- Neka zauvek ode u rupu iz koje je izmilela.
25
 hiljada evra dobila je JK za nastup u klubu u kojem je pre nje pevala Kija
Jelena će 20. oktobra nastupiti u još jednom klubu u kojem je Kija već pevala, u nemačkom gradu Ofenbahu.

Izvor: informer.rs


❮ Nazad