PROZIVAJU JE ZBOG ESTETSKIH KOREKCIJA, PA MAYA BEROVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O NJIMA
Budući da iza sebe ima karijeru koja je od samog početka išla uzlaznom putanjom, Maya Berović sada može da se pohvali time da je na vrhuncu slave, a ovaj trijumf zapečatiće koncertom u Štark Areni 2. novembra.

- Kada pričamo o novom talasu, moramo da se pomirimo sa činjenicom da svako vreme ima određeni stil u muzici koji obeleži jedan period. Kao što je početkom osamdesetih bila Lepa Brena, devedesetih Svetlana Ceca Ražnatović, posle toga Željko Joksimović, danas mogu da kažem da je to ovaj savremeni zvuk koji prihvataju sve starosne grupe - stala je pevačica, u intervjuu za Bazar, u odbranu muzičkog pravca koji je obeležio njena poslednja dva albuma, snimljena pod pokroviteljstvom Džala Brata i Buba Korelija.
Kada je reč o estetskim korekcijama, zbog kojih je mnogi prozivaju na društvenim mrežama, Maya kaže:
- Odlazak kod estetskog hirurga danas se pretvorio u trenutak kada će vas drugi osuđivati ako ste promenili nešto na sebi, a da pritom niste nikoga ugrozili. Ako nemam dovoljno sna zbog posla i nastupa, a te tragove prikrijem nekim tretmanom, da li sam time bilo koga ugrozila? Učiniću sve kako bih starost dočekala srećna, bez obzira na reakcije okoline - izričita je Berovićeva.
Ipak, da je ponosna na sva svoja ranija izdanja dokazala je i u nedavnoj emisiji kada je sa oduševljenjem gledala svoje fotografije iz prošlosti.

Izvor: pulsonline.rs

❮ Nazad