TAJNI PLAN TOMOVIĆA: ZAPROSIĆE STANIJU, EVO GDE SE VENČAVAJU
Starleta Stanija Dobrojević trenutno prolazi kroz stresnu fazu u životu, zbog operacije koja danas treba da bude obavljena, ali nakon toga je čeka jedno lepo iznenađenje.

Naime, kako piše "Rijaliti" koji izlazi uz "Kurir", Vladimir Tomović ima tajni plan da zaprosi Staniju kada ode u Ameriku. On je, navodno, već kupio burme, a u planu mu je da se venčaju u Las Vegasu.
- Nikada ga nismo videli ovako zaljubljenog. Vlada je bukvalno odlepio za njom. Pre dva dana bio je u američkoj ambasadi da aplicira za vizu, a znam da je rešen da Staniju odvede u Las Vegas i da se tamo venčaju. Kupio je čak i burme od belog zlata. Već se preko nekih prijatelja koji tamo žive raspitivao o terminima i celom protokolu za takvo venčanje, koji zahteva i iznajmljivanje limuzine i matičara u kostimu Elvisa Prislija. Inače, jako ga je potreslo to što je Stanija morala hitno da se operiše, i to se poklopilo
sa tim da je on baš u tom trenutku došao u Crnu Goru. Nije imao prilike ni da je vidi, ali su stalno na vezi putem Skajpa ili telefona. On njoj nije rekao da će ići kod nje. Iznenadiće je baš, samo da to s vizom prođe dobro - kaže Vladin drug koji je insistirao na anonimnosti.


Izvor: pulsonline.rs / Foto: TV PINK / SCREENSHOT
❮ Nazad