POTVRDA LJUBAVI Turski milijarder Eminu upoznao sa porodicom i objavio PRVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU
Već mesecima unazad spekuliše se o vezi turskog milijardera Sadetina Sarana i pevačice Emine Jahović. Nakon kraha ljubavi sa Mustafom Sandalom, Emina se zaljubila u nekadašnjeg sportiste, a danas vlasnika Saran holdinga i jednog od najuticajnijih biznismena u Turskoj.

Iako su na sva pitanja medija odgovarali osmehom, ili ćutanjem, ovaj put se biznismenu omaklo nešto što se možda neće svideti pevačici.
Naime, Sadetin i Emina prisustvovali su proslavi rođendana člana Saranove porodice, a tom prilikom, pevačica je naslovnila glavu na rame svog emotivnog partnera.
Ovu fotografiju Saran je objavio na svom zvaničnom profilu na Instagramu. Prva zajednička fotografija
koja je javno objavljena je ujedno i potvrda ljubavi o kojoj se dugo piše, a očigledno je da je turski biznismen Eminu Jahović upoznao sa svojom porodicom.

Ko je novi dečko Emine Jahović, čije se bogatstvo procenjuje u milijardama, čitajte klikom na link. Inače, Emina Jahović je na pitanje o novom emotivnom izabraniku letos novinarima u Turskoj besno zalupila vrata od automobila.
S druge strane, Saran je bio nešto komunikativniji, te se na aerodromu na kojem su ga sačekale brojne televizijske ekipe, nasmejao i rekao da nikada takve stvari nije želeo da komentariše, pa neće ni sada.
Turski mediji preneli su prvu zvaničnu fotografiju ovog para. Inače, Emina Jahović je već jednom pre Mustafe bila udata. Sa 17 godina pobegla je od kuće kako bi se udala.

Izvor: blic.rs / Foto: instagram sadettinsaran

❮ Nazad