LEKARI ODLUČILI Darko Lazić ide na još jednu operaciju
Pevača Darka Lazića lekari su juče probudili iz veštačke kome, a posle današnje vizite na kojoj su ustanovili kako je trenutno pevačevo stanje, kažu da će mu uskoro operisati nogu.

Kako "Blic" saznaje od lekara iz KBC Zemun ta operacija neće biti danas, ali lekari će gledati da se što pre desi jer su mu postavljene ekstenzije kako noga sama ne bi počela da zarasta.
- Darko je stabilno i stanje ide na bolje. Rodbina je zabranila da dajemo bilo kakve informacije. Mogu da ga posećuju roditelji, brat, žena i devojka - rekao je lekar iz Zemunske bolnice za "Blic".
Posle teške saobraćajne nezgoda koja se dogodila pre nedelju dana Darku je odmah ustanovljen prelom butne kosti. Na samom spoju noge i karlice došlo je takođe do preloma koji lekari planiraju da saniraju što je pre moguće s obzirom na to da mu je zdravstveno stanje mnogo bolje.
Pevač je pre nedelju dana imao tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške telesne povrede zbog kojih su ga lekari odmah uveli u veštačku komu, a prva operacija koja mu je urađena bila je zbog
unutrašnjeg krvarenja do kog je došlo, kada mu je izvađena i slezina.

Osim ovih povreda Darko je zadobio i hematom na glavi, a polomljena su mu i rebra koja su oštetila plućno krilo, kao i jagodica. Bubrezi su mu radili smanjenim intezitetom zbog čega je bio na dijalizi, dok je transfuziju primio kada je imao unutrašnje krvarenje.
Darkova porodica svaki dan je uz njega. Obilaze ga i po nekoliko puta dnevno čekajući nove informacije od lekara koji prate njegovo stanje 24 sata.
Kada je probuđen iz kome porodica je došla da ga vidi. Iako pevač ne može da priča, zbog usnoždrelnog tubusa, on se sa lekarima sporazumeva dajući im znake kojima odgovara na pitanja.

Izvor: blic.rs / Foto:  RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

❮ Nazad