JELENA GOLUBOVIĆ U ČETVRTAK ULAZI U ZADRUGU: Spremna na sve za još jednu pobedu
Jelena Golubović u četvrtak uveče ulazi u drugu sezonu "Zadruge" i postaće ravnopravan takmičar u borbi za osvajanje glavne nagrade

Rijaliti zvezda danima je pregovarala sa čelnicima ružičaste televizije o svom učešću u šou-programu i konačno su juče dogovoreni svi detalji.
Pored honorara, na čemu je ona posebno insistirala, Jelena je tražila i još neke sitne pogodnosti, na koje su producenti pristali i složili se s njom da u takmičenje uđe za dva dana.
- Imaće veći honorar nego što je do sada imala kad je učestvovala u rijalitijima, ali ne znam koliko će on iznositi na nedeljnom nivou. Jelena je na sastanku rekla da je zanima prvo mesto u finalu i da će joj jedino to biti motivacija da istraje u borbi do juna sledeće godine. Ona je isto to želela i u prošloj sezoni, bila je
spremna na sve i svašta samo da osvoji prvo mesto. Ali zbog zdravstvenih problema s glasnim žicama
morala je da napusti takmičenje i posveti se lečenju. Pored novca, Jelena je ovaj put tražila i da se povremeno čuje s majkom Svetlanom i bakom Cakom, to joj je bilo vrlo važno i produkcija je na to odmah pristala. Drugih zahteva nije imala - rekao je naš izvor s televizije Pink.

Zahvaljući učešću u još jednom rijaliti formatu, Golubovićeva će zadržati titulu apsolutnog rekordera po zaradi u ovom TV žanru, bez obzira na to da li će u finalu odneti pobedu. Jelena je do sada na ovaj način inkasirala neverovatnih 320.000 evra, zahvaljujući visokim nedeljnim honorarima, kao i osvojenim visokim pozicijama u čak pet rijalitija.
Postala je opštepoznata 2013. zahvaljujući "Farmi 3". Samo od tri učešća na seoskom imanju, gde je dva
puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, a dodatni novac dobila je i od učešća u "Parovima", šou-programu "Odavno posvađane" i "Zadruzi".


Izvor: informer.rs / Foto: Aleksandar Jovanović Cile


❮ Nazad