POSTAO UGOSTITELJ: Saša Kovačević otvorio restoran
Uložio je dosta energije i truda
Pop zvezda Saša Kovačević sinoć je u luksuznom novobeogradskom naselju West 65 otvorio svoj restoran “Ritual”.

Poznati pevač Saša Kovačević odlučio je da se oproba u ugostiteljskim vodama, pa je sinoc svečano otvorio svoj restoran u Zemunu. Na otvaranje je došlo mnogo poznatih ličnosti koje su pevaču pružile podršku u novom poslovnom poduhvatu.
- Želeli smo da se okušamo u ovim vodama i, evo, sad startujemo - rekao je Saša i dodao - Ja nisam loš u kuhinji, ali ovde je odlična, ima svega, gosti će oceniti najbolje. Očekujem i vas novinare i meni drage ljude, kao i ljude koji vole dobru hranu da dolaze ovde - rekao je Saša.
On je priznao da je otvaranje restorana veliki poduhvat koji zahteva mnogo vremena:
- Ne pijem kafu, ali ovih dana non-stop držim šoljicu u rukama (smeh). Šest meseci nisam izašao odavde, dosta energije i truda je uloženo. Smršao sam, ali sam ispunio svoja očekivanja. Otvorio sam restoran blizu stana da mogu da se ujutru samo spustim i tu sam - rekao je pevač sa velikim osmehom na licu.
Kao što je bilo i očekivano, otvaranju pevačevog restorana prisustvovao je veliki broj njegovih kolega koji nisu krili uzbuđenje:
Neću večeras jesti ništa jer sam na dijeti, ali najviše volim pasulj, mada njega nema u ovim fensi restoranima - rekla je kroz smeh Milica Todorović i dodala - Saša i Rade obožavaju da jedu tako
da nije čudo što su otvorili restoran, a i njihova mama strava sprema klopu - dodala je pevačica, koja je priznala da nije povela dečka već je on pošao sa njom.

ošla sam da mom dragom kolegi čestitam otvaranje restorana. Došla sam praznog stomaka jer sam na dijeti danima, ali sve ja volim da jedem, ništa ne odbijam - rekla je Ana Kokić koja je priznala da njen muž Nikola Rađen najviše voli domaću kuhinju.
Presrećan sam što je Sale ovo otorio, Rade i on obožavaju kuhinju. Poznajući Kovačeviće,
ubaciće oni i škembiće. Ja slabo znam da kuvam, uglavnom spremam paste, a ženi ostavim pasulj da sprema - rekao je dobro raspoložen Stevan Anđelković.

Nema sumnje da je ovo otvaranje pokazatelj da će pevačev restoran dobro poslovati, te postati jedno od omiljenih mesta za okupljanje poznatih u gradu.

Autor: S. Kuvekalović/ N. Vujčić

Izvor. pink.rs

❮ Nazad