Darko Lazić sve KRITIČNIJE! VEZUJU GA ZA KREVET zbog APSTINENCIJALNE KRIZE
Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i to je
trenutno najveći problem koji znatno usporava pjevačev oporavak.


“Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji
veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno “izbacuje” graške znoja i mnogo se trese”, kaže dobro upućen izvor.

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg ljekari ne smiju Darka da stave na noge, da pokuša da
se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice. Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što prije zbog rebara koja treba da zarastu.

Izvor je otkio i da li je konsultovan neko od ljekara za bolesti zavisnosti.
“Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lijek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta vještačke kome, kako bi bio miran”, rekao je izvor.
Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.
Podsjetimo, Darku je u srijedu, 7. novembra, uspešno operisana butna kost i ugrađen vještački kuk, a operacija je trajala sedam sati. Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Izvor: usn.co.ba/magazin 
❮ Nazad