Era Ojdanić napastvovao maloletnice: Vrbovao ih po selu, nudio im sitne poklone u zamenu za intimni odnos
Odmah pošto je isplivao eksplicitni snimak folkera Ere Ojdanića (70), na kome on onaniše, a koji je navodno poslao maloletnoj devojčici (17), internet je bio preplavljen komentarima i pitanjima tipa - hoće li ovog čoveka neko uhapsiti, postoji li neko ko
smatra da ovakvo ponašanje treba sankcionistati ili će se i o ovome pričati tri dana, a onda kao da se nikad ništa desilo nije!?


Da stvar bude strašnija, ovo Ojdaniću i nije prvi put da je optuživan za s*ksualno nasilje i zlostavljanje, za ucene, napastvovanja, uhođenja i primoravanja na s*ksualne odnose. I da bude najstrašnije - njegove mete, uvek su bile maloletnice.
Ako vratimo film unazad, podugačak je spisak devojčica koje je Era vrbovao i pokušavao
s*ksualno da iskoristi. O tome su svojevremeno svedočili meštani i komšije Ojdanićevog rodnog sela Stepojevac, u okolini Meljaka, ali neretko i one same.

" On je da vam kažem jedan manijak! Nema devojčice u selu da nije pokušao da je namami. Meni je napastvovao unuku od 15 godina. Jedva smo je odbranili od ludaka. On je poznat, pa mu ovo prolazi. Ja ne znam kako ga neko ne uhapsi. A njega baš briga, on misli da mu ne može niko
ništa" - ispričala je svojevremeno izvesna Milena Đedović, koja živi samo nekoliko kuća od Ojdanića, a njegovu ženu i njega poznaje cijeli život.

Ovu priču potvrdila je i Milenina unuka Marina Đedović, koja je u tom trenutku radila na kasi u prodavnici, u centru Stepojevca.
"Istina je. Pritiskao me je, pipao i direktno mi je nudio s*ks. Par puta me je uhvatio i pribio uz sebe. Nudio mi je neke poklone, i rekao da ako budem htela s*ks sa njim, da će mi kupiti parfem i gaćice. Ja nisam pristala na to, ali ima devojaka u selu koje su pristajale" - rekla je ona tad.
I ostali mještani iz sela, ali po okolnim mjestima, svjedočili su o tome da je napadao maloljetnice,
te birao one siromašne, bez roditeljskog staranja, kupovao im sitne poklone i zavodio ih, a da je s nekima je čak i živio.

"Gospodin Ojdanić tvrdi da je laž sve što sam do sada otkrila javnosti i da se ne sjeća mog lika. E, pa obećavam da ću ga podsjetiti kad dođe vrijeme za to. I poručujem mu da će se vrlo dobro prisjetiti ko sam ja kad se pogledamo u oči", rekla je tada za "Kurir" Slađana Vukašinović, djevojka, na koju je Era mislio kad je pomenuo vezu s maloljetnicom. Ona je još poručila i da će folk pjevaču osvježiti pamćenje, jer postoje dokazi na osnovu kojih će on morati da odgovara za sve što joj je godinama činio.
Djevojka koju je zaveo, tada je bila sedmi razred osnovne škole. Tužilaštvo je navodno
kontaktiralo s njom i ona je navosno trebalo da da iskaz pred sudom, ali se to od tada pa do
danas više nije pominjano.

U prilog svim ovim svjedočenjima ide i činjenica da Ojdanić na svom privatnom instagram profilu uglavnom ima fotografije i selfija sa vrlo mladim djevojkama, ili često i djevojčicama. Ne možemo naravno da tvrdimo da li je i koju od njih napastvovao ili primoravao na s*ks, ali su komentari koji se nalaze pored fotografija maloljetnih lica, koje je Era izbacivao u javnost bez blama i šerovao po društvenim mrežama, i više nego dovoljni da bi neko zaista morao konačno da reaguje.
U prilog tome, u vrijeme dok je bio učesnik u rijalitiju "Farma", Ojdanić je u jednom trenutku i sam izgovorio kako je bio šest godina u vezi sa maloljetnicom. Međutim kad je napustio imanje u Lisoviću, i shvatio da je njen identitet otkriven, te da će morati da se suoči sa posljedicama,
Ojdanić je sve to negirao.


Izvor: ekskluziva.ba

 


❮ Nazad