Darku su lekari u krvi, pored kokaina, heriona, mdma i ostalih opijata, pronašli i supstance koje čine sastojke preparata za potenciju..
Loše navike uzele danak

Pored apstinencijalnih kriza ima i problem sa sterilitetom i potencijom, kako javlja Srpski telegraf.
Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darku su lekari u krvi, pored kokaina, heriona, mdma i
ostalih opijata, pronašli i supstance koje čine sastojke preparata za potenciju.

Dugogodišnje drogiranje i svakodnevno konzumiranje alkohola dovelo je do toga da Darko ima velike probleme sa erekcijom. Zbog toga uzima preparate za potenciju, ali ono što brine jeste da njegovi spermogramski nalazi pokazuju da su mu spermatozoidi spori, što je jasan znak neplodnosti – uverava izvor blizak pevaču i tvrdi da je Lazić svestan ozbiljnosti problema, ali da ne želi sebi da prizna da pored Lorene neće imati još dece.
Darko ima tek 27 godina, ali uprkos tome devetogodišnje konzumiranje narkotika je uzelo svoj danak. Pored toga, on živi stresno, pije alkohol i nezdravo se hrani, što je takođe uticalo na njegove loše nalaze potentnosti.
Lazić je krio i od Ane da koristi preparate za potenciju, a i od Marine sada. Pored narkotika, on i na ova stimulativna sredstva daje i po nekoliko desetina evra jer ne želi da se osramoti pred devojkama sa kojima ima seksualne odnose.

Izvor: svetpoznatih.rs / Foto: Printscreen/Instagram


❮ Nazad