CECA KUPILA SNAJKI PRSTEN I SAT OD 20.000 EVRA: Folk diva sa sinom Veljkom otišla u Titel da ZATRAŽI BOGDANINU RUKU
Ražnatovićeva nije štedela kad je njen naslednik odlučio da zaprosi Bogdanu Rodić. Snajka je divna, nas dve imamo fantastičan odnos. Ponosna sam na izbor svog sina, kaže folk zvezda

Ceca Ražnatović je iskeširala 20.000 evra za prsten i sat za svoju buduću snajku Bogdanu Rodić! Folk zvezda se otvorila za brilijantski prsten vredan 10.000 evra, kojim je njen sin Veljko zvanično zaprosio košarkašicu, a isto toliko novca je dala i za unikatni sat marke "Kartije".
Iako je pevačicin naslednik već zaprosio Bogdanu u martu, i to posle samo mesec dana zabavljanja, folk zvezda je insistirala da to ponovo uradi, ali ovog puta na tradicionalan način.
Tako se cela porodica Ražnatović prekjuče uputila u Titel kod Bogdaninih roditelja, kako bi Veljko po starim običajima zatražio ruku svoje devojke od njenog oca i majke.

- Veljko je kleknuo, izvadio skupoceni prsten koji je izabrala mama Ceca i pitao Bogdanu da se
uda za njega. Ona je oduševljeno rekla "da"! Zatim je Ceca izvadila sat sa dijamantima i stavila na ruku buduće snajke. Bogdana se šokirala, nije očekivala tako vredan poklon od svekrve - priča naš izvor.

U Titelu je te noći pao dogovor - budući mladenci živeće sa Cecom u njenoj vili u Beogradu! Pevačica je rekla sinu da je suludo da kupuje stan za Bogdanu i njega kada u njenoj kući u Ljutice Bogdana ima mesta za sve.
- Ako Veljko ode iz kuće, zar ja da živim sama? Ćerka Anastasija će se jednog dana udati i otići, a ja ću živeti u istoj kući sa sinom i snajkom. Bogdana je divna devojka, nas dve imamo fantastičan odnos i zbog toga sam posebno srećna što ćemo živeti zajedno. Ponosna sam na izbor svog sina - rekla je Ceca.
Veljkova buduća tašta Danijela Rodić, koja je ugostila Cecu, Veljka i Anastasiju, ali i pevačicinu sestru Lidiju Ocokoljić sa suprugom i decom, presrećna je što će joj folk zvezda postati prija.
- Prelepo je bilo na veridbi, napravili smo intimno slavlje u krugu naših porodica. Buduća prija je divna žena! Naravno da je Ceca otpevala nekoliko pesama, ma svi smo pevali! Najbitnije je da se deca vole, a za svadbu ima vremena, oni nisu ni godinu dana zajedno. A i mladi su, dovoljno je to što već žive zajedno - pohvalila se Veljkova buduća tašta.

Izvor; informer.rs


❮ Nazad