Aleksandra Prijović: Neću u Ameriku, porodiću se u Srbiji 
Iako se prethodnih meseci spekulisalo da bi Aleksandra Prijović mogla da se porodi u Sjedinjenim Američkim Državama, čini se da će porođaj ipak biti u – Srbiji.

Folk pevačica i njen suprug Filip Živojinović odlučili su da će se sin zvati Aleksandar, a da će na svet doći u Beogradu.
“Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god nam zafali, brzo ćemo rešiti,” rekla je ona za Informer.
“Znam koliko se Filipova i moja familija raduju dolasku bebe na svet. Kada bih se porađala u Americi, verovatno dva-tri meseca ne bismo mogli da se vratimo u Srbiju, a pitanje je da li bi svi dobili vize da nas posete. Još je za naše bake i deke komplikovano da dugo putuju, pa smo
odlučili da sve obavimo u Beogradu. Srećna sam zbog toga,” objasnila je Aleksandra i dodala da planira da doji dete.

“Normalo je da majka doji svoje dete. Ne postoji zdravija hrana od majčinog mleka. Iskreno,
nikada se nisam pitala kako treba da dojim, to mi se nekako podrazumeva.”

Aleksandra bi trebalo da se porodi u martu, a do tada odlučila je da prekine s nastupima i posveti se trudnoći. Njen izabranik joj udovoljava u svim zahtevima.
„Ako se njoj jede neka hrana upola noći, on sedne u kola i donese. Trudi se da joj u svemu ugodi,
a ona to maksimalno koristi. Sada ne radi, pa ima previše slobodnog vremena, na šta nije navikla,
i onda samo izvoljeva. Obožava da se izležava uz neki film na TV-u, a subota joj je rezervisana za Zvezde Granda. Aleksndra sada ne propušta šou jer je napokon dočekala da vikend provodi kod kuće a ne na nastupu“, kaže izvor, i dodaje da je par zajedno bio na kontroli i da im je lekar rekao da beba odlično napreduje i pokazao im snimak sina na ultrazvuku.


Izvor: tracara.com❮ Nazad