Čelnici Granda vraćaju njegove dugove: Brena i Popović će Darka Lazića spasiti
Lepa Brena i Saša Popović, čelnici “Grand produkcije”, dokazali su da svoje prijatelje i bliske saradnike nikada ne ostavljaju na cedilu. Kako “Alo!” saznaje, osim što brinu o zdravstvenom
stanju Darka Lazića, Brena i Popović materijalno pomažu pevačevoj porodici.


“Od kada je Darko doživeo saobraćajnu nezgodu, Popović je svakodnevno na vezi sa direktorom
i pojedinim lekarima iz KBC Zemun”, ispričao je za “Alo!” izvor blizak porodici Lazić, a informaciju su nam potvrdili i u samoj bolnici.

“Kako su nam rekli, Popović je odmah ponudio svoju pomoć u novcu i u bilo čemu drugom što bi doprinelo bržem ozdravljenju “Grandove“ zvijezde. Pitao je čak da li je potreban transport pevača
u neku inostranu kliniku ili pak dovođenje nekog stručnjaka iz inostranstva. Kada su mu objasnili
da Darku može pomoći samo Bog i da njegovo ozdravljenje zavisi isključivo od njega samog, zamolio ih je da mu jave ukoliko se bilo šta promeni u tom smislu i stavio im do znanja da im stoji na raspolaganju”, ispričao nam je izvor.

Kako smo dalje saznali, Saša i Brena su od najbližih Lazićevih prijatelja saznali da Darko duguje ogroman novac zelenašima, ali i da su pjevačevi roditelji zapali u finansijsku krizu. Zato su riješili da pomognu na sve moguće načine.
“Popović je odmah želio da sazna kojim to ljudima Darko duguje novac, pa je preko zajedničkih prijatelja stupio u kontakt sa njima. Zamolio ih je da ne uznemiravaju porodicu, koja prolazi kroz agoniju, kao ni Anu Sević, da se ubuduće jave njemu i dao im je izvijesne garancije da će dug biti izmiren”, kaže izvor “Alo!”.
Takođe, kako smo saznali, on i Lepa Brena su udružili snage u namjeri da roditeljima pjevača, koji je prije devet godina odnio pobjedu u “Zvezdama Granda”, pomognu materijalno. Iako su roditelji zbog ponosa najprije odbijali, kasnije su ipak prihvatili novac, koji im je u ovom trenutku preko potreban.
“Branka i Milan su pristali i uzeli novac, ali su im rekli da to prihvataju jedino kao pozajmicu i da će im Darko, kada bude stao na noge i vratio se poslu, vratiti do dinara”, kaže naš izvor i dodaje:
“Sve to je rečeno i Darku, pa je pjevač sada mnogo smireniji. Njegovo teško psihičko stanje zbog apstinencije i svega što ga je snašlo dodatno je bilo pogoršano i zbog dugova u koje je upao. Ljekari su se plašili za njegovo psihičko stanje, ali pjevač, pošto je čuo da su Saša i Brena uz njega, lakše podnosi oporavak.”
Lepa Brena i Saša Popović poznati su po tome što o pomoći koju pružaju drugima nikada nisu željeli da govore javno. Tako je i ovoga puta.
“Volela bih da se Darko izbori za svoje zdravlje i svoj život. Iskreno da vam kažem, ne bih više to komentarisala”, bilo je sve što je Lepa Brena željela da kaže o Darku za “Alo“.

Izvor: .glumiste.de


❮ Nazad