DRAGUTIN JE UPAO U KUĆU, njenog NOVOG dečka vezao za krevet, A ONDA JE UZEO SEKIRU
Dragutin Mihajlović (30) upao u kuću Svetlane Jovanović (39) i pretukao njenog dečka Ivicu Buroša (52), a onda su ga zajedno vezali za krevet. Mihajlović potom uzeo sekiru i izmasakrirao ga

Dragutin Mihajlović (30) iz sela Bingula kod Sremske Mitrovice uhapšen je u subotu zajedno s bivšom devojkom Svetlanom Jovanović (39), nakon što su u njenoj kući u Divošu sekirom ubili Svetlaninog dečka Ivicu Buroša (52)! Dragutin se predao nakon zločina i kazao policajcima da je iz ljubomore izmasakrirao nesrećnog Buroša, ali još nije utvrđeno zašto mu je u tome pomogla i Svetlana!
Svađe, tuče, prostitucija...
Izvor iz istrage kaže da se monstruozni zločin odigrao u subotu oko devet sati u Svetlaninoj kući u Partizanskoj ulici u Divošu.
- Dragutin je upao u Svetlaninu kuću i tamo zatekao njenog dečka Ivicu. Pretukao ga je,
a Svetlana mu je pomogla da nesrećnom Burošu vežu ruke i noge. Potom je Dragutin uzeo
sekiru i bukvalno ga izmasakrirao. Onda je pozvao policiju i inspektorima ispričao da je to uradio zbog ljubomore. Svetlana je uhapšena kao saučesnik i ona će svoje motive za učešće u ovom zločinu, nadam se, otkriti pred nadležnim tužiocem - navodi naš izvor.

Svetlanine komšije nisu imale lepe reči za nju. Kažu da se ona pre četiri godine preselila iz Sremske Mitrovice u Divoš.
- Bolje da nikad nije ni došla u naše selo, nemamo mira otkad je ona ovde! Njena kuća je kuća užasa, nije bilo dana da policija nije dolazila. Tamo je bilo tuča, svađa, pijanstava, kupleraj... Kod Svetlane su povremeno dolazile da žive i njena majka i sestra sa svojim unučićima, ali ni tada kod nje nije bilo mira. Prošle godine je u naletu ludila bacila sestrino unuče, bebu staru šest meseci,
na ulicu, o beton - pričaju užasnute komšije, koje su nedavno pisale i peticiju za Svetlanino iseljenje iz Divoša.

Svetlana, prema njenim rečima, nikad nije imala normalan posao.
 Živela je od socijalne pomoći i od prostitucije. Viđali su je meštani Divoša sa ostalim prostitutkama na "čuvenoj" raskrsnici na ulazu u Sremsku Mitrovicu, gde je poznato sastajalište prostitutki - ispričala nam je komšinica.
Ni Dragutinov mlađi brat Cane Mihajlović (28) iz sela Bingula nije imao lepih reči za Svetlanu.
- Žuća, kako smo uvek zvali Dragutina, imao je sve u životu, lepe žene, pare, piće... Ne znam šta mu je trebalo sve ovo sa tom Svetlanom - ogorčen je Cane, koji u kući u Sremskoj ulici živi sa majkom, suprugom, decom, bratom Dragutinom i njegovom 14-godišnjom ćerkom.
- Žuća je išao u Divoš kod Svetlane kao da ga je začarala! Imao je prelepe žene pre nje i nekoliko brakova, ima još jednu ćerku od sedam godina, i mi smo ga svi u familiji odgovarali da ne ide kod Svetlane, ali uzalud. Koliko je pogubno delovala na njega, videlo se i letos kad je pijan zapalio njenu kuću u momentu kada je tamo bila i Svetlanina sestra sa malom decom - priča Cane.
Za to delo Dragutin je osuđen na godinu i po dana zatvora, što je sada trebalo da odsluži u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici.
- Brata sam poslednji put video kada sam ga otpratio na autobus za Mitrovicu, gde je trebalo da
se javi na odsluženje kazne. Pozdravili smo se, mislio sam da je Dragutin krenuo u zatvor. Međutim, kako sam posle saznao, on je umesto na robiju otišao pravo kod Svetlane u Divoš! U subotu ujutro, oko devet sati, pozvao me je na mobilni i rekao mi: "Bato, izgleda da sam ubio čoveka!" - priča Cane.

Mislio da je pijan
On je po glasu shvatio da je Dragutin pijan, pa mu u prvi mah nije ni poverovao.
- Međutim, istog jutra, posle 10 sati čujem od poznanika da se nešto strašno desilo kod Svetlane. Pokušao sam da pozovem Dragutina na mobilni, ali on je već bio nedostupan. Ne znam šta da mislim, ne verujem da je on spreman na tako stravično ubistvo, ali ko zna? Ta Svetlana je luda, uvek pod dejstvom pilula i alkohola, možda ga je nagovorila da zajedno smaknu tog Ivicu. Ona je jedan ljudski ološ, puna ožiljaka jer ju je tukao svaki muž i ljubavnik. Ima dva odrasla sina koja su
je se odrekla. Bivši nevenčani muž ju je pre četiri godine klao, pa je sad u zatvoru - kaže Dragutinov brat.

Izvor: informer.rs
❮ Nazad