Slobodan je Slavici zbog poruka zario nož u srce: Vratili su se iz grada, a onda je uzeo njen telefon i počeo je užas 
Pokušaj ubistva dogodio se oko pet sati ujutru u Ulici Ratka Pavlovića, posle svađe supružnika

Slobodan Belegišanin (46) iz Nove Pazove, koji je u utorak ujutru uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije nevenčanu suprugu Zoricu Stanisavljević (46), najverovatnije je na ženu nasrnuo iz ljubomore jer je, navodno, u njenom telefonu video sumnjive poruke.
Kako Kurir prenosi, pokušaj ubistva dogodio se oko pet sati ujutru u Ulici Ratka Pavlovića, posle svađe supružnika.
- Slobodan i Zorica su kobnog jutra bili negde u gradu. Oko tri sata su najnormalnije prošli ulicom,
a žestoka svađa, koja je prethodila pokušaju ubistva, otpočela je čim su ušli u kuću. Slobodan je, navodno, uzeo ženin telefon i u njemu pronašao poruke koje su joj navodno slali drugi muškarci. Ljut zbog sadržaja tih SMS poruka, Slobodan je napao ženu.

Pobesneo je i počeo da je vređa i da traži objašnjenje. Zatim je otrčao u kuhinju, uzeo nož i u naletu ljubomore nasrnuo na Zoricu. Ubo ju je u leđa i grudi - rekao je sagovornik "Kurira" i dodao da je Slobodan potom otišao kod komšije.
Prema navodima Kurira, Slobodan je ostavio je Zoricu u lokvi krvi i došao kod komšije. Sav usplahiren rekao mu je da zove policiju i Hitnu pomoć. Lekarska ekipa brzo je stigla u Pazovu i prevezla nesrećnu ženu u KBC Zemun, gde se lekari bore za njen život.
Prema rečima sagovornika, Slobodan važi za čoveka preke naravi i za njega mnogi nemaju reči hvale.
- On godinama radi u inostranstvu. Jedno vreme je bio u Rusiji, a nedavno je došao iz Slovačke, gde je bio sa Zoricom. On, navodno, voli da popije i da se kocka. Većinu para koje zaradi
prokocka i zbog toga je stalno bio u dugovima. Zorica se ljutila zbog tih njegovih poroka i prigovarala mu, ali nije vredelo. Moguće je da je i sada tražio novac od nje za svoj porok, zbog čega je izbila svađa - kaže izvor.

Kako Kurir piše, Belegišanin je i ranije fizički i psihički maltretirao suprugu.
- Iako najstrašniji, ovo nije prvi incident koji se dogodio u njihovoj kući. Slobodan i Zorica su se i ranije često svađali zbog raznih stvari, a te svađe su se nebrojeno puta završavale fizičkim obračunima. Belegišanin je nesrećnu ženu brutalno tukao i nazivao pogrdnim imenima, zbog čega je Zorica često zvala policiju da interveniše - dodaje sagovornik "Kurira".
Komšije kažu da uhapšeni Slobodan Belegišanin sa Zoricom ima tri ćerke.
- Oni žive sami u kući, a njihove ćerke su se odselile. Dolaze ponekad da ih obiđu, ali se ne zadržavaju. Najstarija ćerka je udata i radi u jednoj firmi. Zorica je zaista divna žena. Vredna je
kao mrav, prava domaćica i radnik - rekle su komšije za Kurir.


Izvor: telegraf.rs / Foto: Facebook/ Zorica Stanisavljevic


❮ Nazad