DARKO LAZIĆ PO DRUGI PUT POSTAJE OTAC: Njegova devojka Marina je trudna!
Darko Lazić za nešto više od 6 meseci po drugi put će postati otac

Kako je preneo Telegraf.rs od izvora bliskog porodici Lazić, Darkova devojka Marina Gagić pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg meseca trudnoće.
- Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već
trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno,
odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici - kaže sagovornik.

Kako objašnjava, Marina je Darku radosnu vest saopštila u utorak.
- On je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi - dodaje izvor Telegrafa.
Upravo ovo je razlog zbog kog Marina više Darka ne posećuje u prepodnevnim satima, već isključivo poslepodne, kad nema gužve i medija.
Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Marina ostavila Darka, ali je njegova majka Branka demantovala ove navode. Branka je tada imala širok osmeh, a sada nam
je sasvim jasno i zbog čega su je te priče samo nasmejale.

Ovim povodom pozvali smo Marinu, ali je konstantno odbijala poziv. Ni Darkovi roditelji, koji su jutros ponovo posetili sina, nisu odgovarali na pozive.

Izvor: informer.rs


❮ Nazad