MIŠIĆI SU MU ATROFIRALI, TELO MU JE OSLABILO, A ŽELI I DA SE IZLEČI OD ZAVISNOSTI: Darko Lazić odlučio da organizam regeneriše posebnim TRETMANOM, menja život iz korena
Darko Lazić sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promene krvi, jer veruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

- Otkako je, pre nešto više od mesec dana, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se
suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period
kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova verenica Marina trudna,
počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što pre bio uz Marinu - kaže naš izvor i objašnjava da već po izlasku iz bolnice, Darko planira da promeni krv.

- Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mesec dana, mišići su mu atrofirali,
telo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vežbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promene krvi - kaže naš izvor.

- Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da menja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada preteraju s drogama i alkoholom - kaže naš izvor na kraju.
"Rolingstonsi“ rekorderi po menjanju krvi!
Kada je početkom 70-ih britanski muzički magazin NME objavio listu deset rok zvezda koje će najverovatnije umreti, Kit Ričards je bio prvi na listi. To mesto je držao punih deset godina, a ništa bolje kotiran nije bio i njegov kolega iz benda Mik Džeger. Tabloidi su godinama pisali da članovi benda „Rolingstons“ redovno menjaju krv kako bi regenerisali organizam nakon prekomerne upotrebe droge i alkohola, a Džeger i Ričards su to redovno negirali.

Izvor: kurir.rs

❮ Nazad