TAMARA ĐURIĆ SE JAVNO IZVINILA KIJI KOCKAR, ALI ĆE OVO IZAZVATI JOŠ VEĆI SUKOB
Verbalni sukob Tamare Đurić i Kije Kockar traje već nekoliko meseci, budući da je starleta u više navrata prozivala pobednicu "Zadruge".

Ipak, ona je sada napravila presedan i izvinila joj se javno, ali ni tom prilikom nije propustila da je "potkači" još nekoliko puta, zbog čega nije teško zaključiti da Kockareva neće pružiti ruku pomirenja.
Naime, Tamara je post objavljen na društvenim mrežama nazvala: "Akcija: Obnovimo karijere pljujući Kiju", očigledno aludirajući na to što mnogi pevači i glumci dospevaju u novine upravo zahvaljujući tome što negativno komentarišu Kockarevu.
- Ja kad sam pljuvala Kiju pljuvala sam iz srca i za njeno dobro(hahahahaha) da se pribere ne zarad karijere i angažmana svojih kao gomila sada što radi. Ja sam to radila iz sred srca i dubine duše jer jaka vam je ta karijera koju može već usahla Kija da obnovi... Postaje mi Kija kul i ako jes ruku na srce seljančura ober, prevara i uz to osrednja sendvičara na lakat. Kija sve je bilo za tvoje dobro veruj mi bez krajnjeg cilja i iz srca. Dobra si ti Kija - poručila je Đurićeva.

Izvor: pulsonline.rs / VESNA LALIĆ, PROMO / RAS SRBIJA

❮ Nazad