UBIO SUPRUGU: Svetlanino telo nađeno u šahtu, zatrpano ćebadima I DŽAKOVIMA JABUKA
Dragan Zolnajić (53), za kojim se tragalo osam dana, pucao je sebi u usta i nakon toga preminuo je u subotičkoj bolnici, dok je njegova supruga Svetlana pronađena mrtva u atarima između Subotice i Palića.

Potraga za supružnicima iz mesta Aleksandrovac kod Subotice dobila je tragičan epilog, za koji je, kako se za sada pretpostavlja, krivac Dragan. Naime, kako "Blic" nezvanično saznaje, policija sumnja da je reč o ubistvu i samoubistvu, odnosno da je Dragan prvo usmrtio suprugu, a potom digao ruku na sebe.
Jezive činjenice ovog zločina počele su da izlaze na videlo juče popodne, kada je u kući koja pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, nađen teško ranjen Dragan Zolnajić. Ispostavilo se da je pucao sebi u usta i kada su policija i Hitna pomoć stigle na lice mesta, još je davao znake života. Međutim, nedugo potom, podlegao je povredama u subotičkoj bolnici.
Istovremeno, policija je našla i telo njegove žene, i to u šahtu u jednom voćnjaku u atarima
između Subotice i Palića, a kako "Blic" saznaje, telo je bilo pokriveno ćebadima i zatrpano džakovima jabuka.

Za sada se ne zna kako je nesrećna žena ubijena, niti da li se to dogodilo na mestu na kojem je njeno telo nađeno, a tela bračnog para Zolnajić biće poslata na obdukciju.
Iako niko sa sigurnošću ne može znati motiv ovog zločina, prema nezvaničnim informacijama, policija istražuje i mogućnost da je Dragan digao ruku na Svetlanu zbog ljubomore. Naime, ona je navodno mužu saopštila da je našla nekoga i on je zbog toga ubio.
Podsetimo, kada se pojavila informacija da je bračni par nestao, prvo Svetlana 16. novembra, a zatim Dragan, četiri dana kasnije, pojedini članovi porodice su izjavili da strahuju da je ona oteta,
a da je Dragan otišao da je traži. Nezvanično su pominjani finansijski dugovi, a članovi porodice dobijali su razne dojave da su Dragan i Svetlana viđeni, i zajedno i svako od njih pojedinačno.

Dragan se bavio raznim trgovinama, dok je Svetlana, prema rečima rođaka, radila u Sloveniji.
Zolnajići su za sobom ostavili troje punoletne dece, jednu ćerku i dva sina. Niko od dece ne živi u Subotici.

Izvor: blic.rs / FOTO: PRIVATNA ARHIVA


❮ Nazad